Sara Bolay Gravid

Spread the love

Sara Bolay Gravid;- Profilen på TV Varje fan av svensk reality-tv känner till Sara Bolays namn. Med sina raka kommentarer och besynnerliga karaktär har hon varit en del av programmet i många säsonger och gjort för lite underhållande underhållning.

Sara Bolay Gravid
Sara Bolay Gravid

Hennes mest kända relationer är med Haidar Juma och Alex D’Rosso, som båda dejtade på Ex on the Beach. Just nu har Sara ingen partner, vad hennes fans känner till.

Hon flyttade nyligen till Dubai, men än så länge har hon inte laddat upp några bilder på sig själv med en man eller angett att hon träffar någon. Men nu avslöjar hon den stora nyheten: hon väntar sitt första barn. Det är en graviditet hos Sara Bolay.

“Ex on the Beach”-stjärnan tar till Instagram för att dela den chockerande utvecklingen.

Hennes fråga: “Nu blir det verkligen äkta, mår du illa?”

Sara Bolay, 30, föreslog tidigare idag att hon skulle göra ett stort tillkännagivande på Instagram.

I Sara Bolays femte graviditetsmånad säger hon till Aftonbladet att hon är gravid. För henne är det en lättnad att äntligen dela med sig av nyheten att hon väntar barn.

Som hon säger i ett meddelande med en skrattande emoji, “Det har varit riktigt svårt så det känns bra att låta magen andas.”

För närvarande säger hon att hon mår bra av att vara den primära vårdgivaren till sitt ofödda barn.

Sara Bolay skriver, “Jag är offentligt, och bara det känns fantastiskt att dela eftersom jag inte längre kan dölja min mage.” Sara Bolay.

Idag kommer jag att dela ett inlägg som bokstavligen kommer att tappa hakan på dig”, sa hon i sin Instagram-berättelse.

Hon gjorde dessa kommentarer om en annan gravid kvinnas kropp för bara några dagar sedan, vilket är lite förvånande med tanke på hur nyligen hon publicerade dem.

Att skriva det när man är gravid är en minst sagt udda slump. Är det möjligt att hennes “vikträdsla” härrör från hennes egen graviditet?

Syftet är att Saras kropp inte förändras så dramatiskt att hon vill stanna inne tills barnet föds och hennes kropp återgår till sitt tillstånd före graviditeten. I händelse av att det någonsin gör det,

Om du ska vara “modig” som Adriana Lima när din kropp förändras, så grattis!

Går din uppmärksamhet någon annanstans? Vad är viktigare, ett nytt liv eller ett utseende på röda mattan med några extra kilon på midjan?

“Känner du dig hemsk nu när det ska bli på riktigt? Men det ska bli underbart att få dela mina mått, samt hur de var och är, med andra. Det här är det längsta jag har dragit ut på tiden. “

Sara Bolay Gravid

Den stora hemligheten har nu avslöjats för alla människor som har följt med.

Sara Bolay väntar sitt första barn.

Du kan se och höra ett hjärtslag på hennes Instagram-inlägg, som visar ett ultraljud. Hennes vänner har också gratulerat henne till hennes artikel, och hon har skrivit om många av dem.

Vanessa Sarossy, välkänd för “Ex on the beach”, skriver: “Min älskling kommer att bli mamma.”

Sara Bolay retade världen tidigare idag med två Instagram-berättelser där hon anspelade på ett stort tillkännagivande.

Som hon säger i ett blogginlägg nyligen, “Idag kommer jag att ladda upp ett inlägg som du kommer att tappa hakan av, bokstavligen.”

“De kommer att vara äkta nu, kommer du inte att må bättre? Men det ska bli underbart att få dela med mig av mina mått, både förr och nu. Till slutet har jag släpat med fötterna på detta “I en efterföljande stycke, utvecklar hon.

2015 gjorde Sara Bolay ett namn för sig själv genom att delta i “Ex on the Beach”.

Sara Bolay säger till Expressen att det har varit “väldigt härligt och lättat att vara offentlig med sin graviditet”.

Under mina första graviditetsmånader var det svårt för mig att inte kunna eller vilja dela med mig av hur jag mådde varje dag eftersom sociala medier är mitt jobb, bland annat.” Folk började spekulera och nu när jag är i Sverige har jag varit på stan och det har viskats och visslats som jag förstås förstår, så att inte hålla det hemligt längre känns som en stor tyngd som lyfts från mitt hjärta fylld av kärlek och värme från alla mina följare och de runt omkring mig “enligt Sara Bolays uppsats.

I händelse av att det finns ytterligare en förälder på bilden har hon bestämt sig för att inte lämna huset i nuläget.

“Jag har bestämt mig för att hålla min graviditet hemlig än så länge eftersom jag är ute i det fria och det känns bara bra att göra det. Som ett resultat har jag inte sagt något mer om pappan förutom att jag jag väntar barn “Realitystjärnan har skrivit ett öppet brev till sina fans.

Sara Bolay Gravid
Sara Bolay Gravid

Även 2020 var hon en del av “Celebrity Ex on the Beach.” Det finns inget mer viskande, skriver Diana Moseni i “Paradise hotel”-deltagaren Diana Moseni. Världen vet nu att Sara kommer att bli en mamma med ett stort hjärta.