Sofia Jakobsson Pojkvän

Spread the love

Sofia Jakobsson Pojkvän:- När hon pratar om sin bror, Anders, börjar hon känna sig hemsk. De har tillbringat hela sitt liv tillsammans, och deras kontakt har varit både stabil och ansträngande ibland.Hans bror hade problem med missbruk tidigare, men han kunde ta bort vanan och fortsätta med sitt liv.

Sofia Jakobsson Pojkvän
Sofia Jakobsson Pojkvän

Följande skrämmande händelse inträffade året innan, medan Sofia övervintrade i Örnsköldsvik med sin familj för att umgås med dem.Hon orkar inte i detalj förklara den tragiska olyckan när vi ser henne, men hon vill ändå dela med sig av förhoppningarna att hon kan hjälpa andra människor som är i en situation som är jämförbar med hennes egen.

Eftersom känsloutbrottet fortsätter att påverka henne är hon nyfiken på om vi kunde ta del av intervjun som TV-reportern Frida Nordstrand gjorde dagen innan vi kom. Den här intervjun, som är en del av serien med titeln “med Frida”, kommer att sändas ikväll på Sportkanalen och kommer även att finnas tillgänglig på C More.

När Anders var inblandad i en olycka som innebar att han ramlade och slog i huvudet fick han allvarliga huvudskador. Han hade inre blödningar i hjärnan när han fördes till sjukhus.

I chatten som hon har med Frida Nordstrand berättar Sofia Jakobson om den chock hon upplevde när hon besökte Sverige under vinterlovet. När hennes mamma kom och hälsade på henne en morgon berättade hon att Anders hade blivit omplacerad till akuten i Ume. Från det hållet kunde Sofia bara se i kolsvart.

Brodern var medvetslös eftersom han precis hade fått en kraftig hjärnblödning. Hans nära och kära var fast beslutna om att få honom till sjukhuset så snabbt som möjligt. När jag närmade mig rummet där min yngre bror sov såg jag honom stå där. med rör som sticker ut från läpparna såväl som toppen av skallen.

Sofia Jakobsson Pojkvän
Sofia Jakobsson Pojkvän

Det är sådana saker som bara kan ses på film, och min yngre bror var med när de ägde rum. Hon hävdar att de inte kunde säga något eftersom de inte visste om han skulle vakna eller inte vid tillfället.

När jag närmade mig rummet där min yngre bror sov såg jag honom stå där. med rör som sticker ut från läpparna såväl som toppen av skallen. Det är sådana saker som bara kan ses på film, och min yngre bror var med när de ägde rum. Jakobsson avslöjade för Sportbladet att de inte kunde kommentera situationen eftersom de inte visste när eller om han skulle komma ur koman.

2017, bara några dagar före mästerskapsmatchen i EM, drabbades Jakobsson av en rivning i korsbandet. På grund av detta kunde hon inte spela i slutspelet, och hon var tvungen att gå igenom sju månaders sjukgymnastik.

Både möjligheten och sannolikheten att tävla i en storturnering med Sverige försvann helt plötsligt efter ett bakslag. Under deras föredrag avslöjade hon att hon hade lidit mycket till följd av allt som hon hade tappat bort.

Totalt har Jakobsson burit tröjan med de blågula ränderna över hundra gånger och under de framträdandena har han gjort 17 mål. 2011 var första året som han deltog i A-landslagets verksamhet.

I kväll är det Sveriges första framträdande i världscupen någonsin, och forwarden Sofia Jakobsson kommer att inta planen med några offensiva drömmar fortfarande intakta. Hon är en av få spelare som kan matcha hennes tempo, och det var hennes mål mot Danmark i det viktiga VM-kvalet som tog Frankrike in i turneringen.

Anfallaren för Montpellier är en av få spelare som kan matcha hennes snabbhet.I maj månad var Sofia Jakobsson i Montpellier när hon hade ett möte med Sportbladet. Under de första två dagarna av vår vistelse i staden som var värd för världscupen fungerade hon som vår reseledare.

Hon delade med sig av berättelser om sitt liv i Frankrike, inklusive de erfarenheter och egenskaper som hjälpte henne att bli en bättre spelare och kanske en ännu bättre person när hennes karriär fortskred.
Enligt Sofia Jakobsson har jag i princip varit fristående från min familj sedan jag var 15 år gammal. Vid den här tiden hade jag bott i ett annat land i nio år.

Sofia Jakobsson Pojkvän
Sofia Jakobsson Pojkvän

Medan jag sitter här är jag inte orolig över om jag kommer att spela fotboll under den kommande säsongen. Efter det kommer jag att ha stort inflytande över hur jag mår och vad jag vill, vilket redan är en utmaning i och för sig. Jag kan inte minnas när jag senast tvingades ta itu med ett problem som liknar det här. Trots att jag är 29 år så känner jag inte min ålder här.

Dilemmat som uppstår är dock om jag vill ha ännu en spännande upplevelse eller inte.Den kommande sommaren är Sverige värd för damernas världscuptävling. I det svenska laget ingår Sofia Jakobsson, som är 29 år och anses vara en av dede bästa anfallarna i Europa.

Nyhetskällan Nyheter24 på nätet har sammanställt en lista över de fem bästa fakta du behöver förstå om Jakobsson vid denna tidpunkt.Föregående år hedrades Jakobsson som den största spelaren i Frankrikes högsta liga, Division 1 Féminine, och fick titeln “bästa spelare” i processen.

Hon var medlem i förstalaget på Montpellier HSC och deltog i 22 matcher, under vilka hon gjorde 15 mål. Sedan 2014 har hon gjort 93 matcher för klubben och har bidragit med 50 mål till deras sak under den tiden.

2009 tävlade Jakobsson i U19-EM, som hölls i Polen och Vitryssland. När vi träffade honom var han bara 19 år gammal. Han hade ett stort antal beundrare. Sedan vann hon skyttetävlingen med fem mål, och i semifinalmatchen mot Frankrike gjorde hon ett hattrick som blåste bort alla. Totalt hade hon fem mål, så hon vann turneringen.

I en intervju med Sportbladet förhördes Jakobsson om den person hon beundrade mest och skälen till hennes beundran. Hennes yngre bror, som fick föras akut till sjukhuset efter att ha drabbats av en huvudskada av ett våldsamt fall, var den som var ansvarig för det inträffade.

Jag har ett yngre syskon som antingen är en bror eller en syster. Han har varit med om många svåra upplevelser, och som ett resultat är han otroligt tålig. Hon har uppgett att hon ser upp till honom som en förebild och att han är en inspirationskälla för henne.