Taille De Dries Mertens

Spread the love

Taille De Dries Mertens:- Mertens har varit spelare i tre säsonger och har deltagit i över hundra matcher var och en av dessa säsonger. Mertens har varit aktiv under alla dessa säsonger. Under den här perioden gjorde han mer än trettio mål.

Taille De Dries Mertens
Taille De Dries Mertens

På tävlingens sista dag, som var den 15 maj 2011, gjorde han ett hattrick mot AZ Alkmaar, vilket gjorde att han kunde sticka ut från de andra konkurrenterna.

Som en direkt följd av detta var han i en position att göra ett betydande bidrag till framgången som hans lag åtnjöt just den dagen, vilket var en seger med fem mål mot ett.

Som medlem i ligan som helhet var han direkt eller indirekt ansvarig för inte mindre än tolv assist och han avslutade med totalt tio gjorda mål. När dammet lagt sig och säsongen var över avslutade FC Utrecht ligasäsongen på en nionde plats totalt.

Hans klubb har tagit beslutet att behålla honom under kontrakt de kommande tre åren, trots att han är mycket efterfrågad. Detta görs för att säkerställa att han kommer att göra en sund vinst i händelse av att de vill sälja honom.

Det finns ett enormt intresse från flera lag, inklusive Ajax, PSV, Tottenham, och till och med några lag med huvudkontor i Spanien, för möjligheten att han värvas till deras listor.Anderlecht, som är dess träningsklubb, är en av de belgiska klubbarna som finns med på listan, som även innehåller några andra klubbar från detta land.

Andra belgiska klubbar ingår också. Den 28 juni 2011 fick Dries Mertens en inbjudan att gå med i PSV Eindhoven 7-laget, och han valdes därefter formellt in i truppen.På relativt kort tid kunde han göra sig ett namn som en betydande karaktär i den nordbrabanska klubben. På grund av hans prestationer kunde klubben få stor uppmärksamhet.

Under sin första säsong som proffs gjorde han debut i Europa League. Detta var hans första stora turnering. Utöver det gjorde han sitt första mål i den här tävlingen den första dagen i gruppspelet när hans lag mötte Legia Warszawa, vilket till slut slutade med en vinst för hans lag. Detta mål resulterade i slutändan i en seger för hans lag.

Efter att allt var sagt och gjort slogs Legia Warszawa ut ur tävlingen som ett direkt resultat av denna seger (1-0). I slutet av säsongen slutade han som sitt lags främste målskytt och mest effektiva passningsspelare. Han slutade också först totalt (27 mål, 22 assist i alla tävlingar). Det råder ingen tvekan om att PSV är en av de främsta bidragsgivarna till denna prestation, vilket framgår av det faktum att de för närvarande innehar tredjeplatsen i ligan.

Trots det faktum att denna typ av delning vanligtvis inte övervakas och ses som tuff, kommer infödingen i Leuven inte att tycka att hans storlek är en betydande barriär att övervinna.

Taille De Dries Mertens
Taille De Dries Mertens

Faktum är att han etablerade sig som en viktig spelare i Eendracht Aalst genom att dominera ligans andra spelare. Detta gjorde att han kunde etablera sig som en nyckelspelare. På grund av detta kunde han ta sig upp till förstaplatsen i spelarrankingen.

Det faktum att han hade gjort fyra mål för sitt lag innan säsongen var slut räckte för att ge honom utmärkelsen Guldstöveln. Denna utmärkelse delas ut till den spelare i just den klubbens lag som bedömdes ha presterat bäst i tävlingen.

Han råder honom att inte begrava sig i tredje divisionen på detta sätt; men även med detta råd, är han inte kvar eftersom han inte är tillräckligt lång för positionen. Som en direkt konsekvens av detta kommer Dries att behöva söka medlemskap i en annan klubb.

Han skrev på med organisationen när han var nitton år gammal och placerades omedelbart på listan för AGOVV Apeldoorn-truppen, som tävlar i den holländska andradivisionen.

Där sattes han i kontakt med John van den Brom, som då arbetade som chef för Apeldoorn. John van den Brom skulle senare tjäna Anderlecht på samma sätt som han tidigare gjort för klubben.

Denna erfarenhet visade sig vara en vattendelare i hans långa och framgångsrika karriär som fotbollsspelare. Han har aldrig tidigare upplevt något i närheten av den självsäkerhet han kommer att uppnå som ett resultat av träning med den holländska instruktören.

Denna nyckelpunkt kommer att bli en betydande vändpunkt i dess utvecklingsbana, och den kommer vid en avgörande tidpunkt. Utöver detta lärde han känna sin landsman, Nacer Chadli, år 2007.

Taille De Dries Mertens
Taille De Dries Mertens

2009 fick han rollen som lagkapten, och samma år hedrade den holländska första divisionen honom som “årets talang”. 2010 fick han ansvaret att fungera som lagets vice kapten.

FC Utrecht var en av de många holländska klubbarna som var intresserade av att förvärva hans talanger. Han gick så småningom med i FC Utrecht, där han förblev medlem till 2012 och fick tröjan nummer 11. Det kommer att vara allra första gången som Dries någonsin tävlar i en liga på thans nivå i vilket land som helst i hela världen när han gör det när det händer.

Dries Mertens är en fotbollsspelare som kan spela antingen som anfallare eller ytter. Han har blivit utvald att representera Belgien på internationell nivå. Hans ankomst till världen ägde rum den 6 maj 1987 i staden Leuven, som ligger i nationen Belgien. Storlek 1,69m.

Tillägget av suffixet-s i slutet av ett holländskt efternamn identifierar bäraren av det efternamnet som en ättling till någon vars förnamn var Maarten. Detta kan demonstreras av det faktum att efternamnet i fråga är Mertens (den holländska versionen av Martin).

Det holländska namnet Andries, som också kan skrivas Dries, förkortas till André när det används som tilltalsnamn på franska. André är en fransk variant av det holländska namnet Andries. Andries är ett vanligt förnamn på holländska.

Både hans mor, Marijke Van Kampen, och hans far, Herman Mertens, har akademiska befattningar vid samma universitet i Leuven. Hans mamma undervisar i neurologi och hans pappa undervisar i friidrott. Dries Mertens heter parets son. Vid 10 års ålder gjorde han sitt första offentliga framträdande på K Stade Louvain, där han var medlem i fotbollslaget och spelade sporten.

Efter det gick han tillbaka till RSC Anderlecht för att fortsätta sin träning, och hans nära vän Denis Odoi anslöt sig dit. Efteråt var han framgångsrik. Trots detta var hans framtid fortfarande ett frågetecken på grund av att han var så ung och obetydlig. Trots att Dries bara är 17 år gammal tros han inte ha en grad av fysisk talang som skulle tillåta honom att spela för klubbens första trupp.

Efter det gick han med i KAA La Gantoise och började ta klasser från Georges Leekens där. Därefter började han tävla. Återigen byggde han upp sitt rykte när han spelade för Gents reserver snarare än för förstalaget, och han gjorde inte ett enda framträdande med Gents förstalag i någon av deras matcher.

Som en direkt följd av detta valdes han ut att spela för förstalaget i KAA La Gentoise året därpå, 2005. Därefter lånades han omedelbart ut till Eendracht Aalst i tredje divisionen, där han gick med andra Ghent-spelare kl. samtidigt. Direkt efter det släpptes han. Under denna tidsperiod deltog de alla i samma ligatävling.

Eredivisie var en bra plats för att visa upp hans förmågor, och de var mycket enastående. Faktum är att hans första säsong med Utrecht var en enorm framgång, och han vann priset för ligans näst bästa spelare 2010, vilket placerade honom direkt bakom Luis Suarez från Uruguay i tabellen.

Utöver det fick han titeln som bästa spelare i ligan år 2009. Han förde över sitt starka spel från föregående säsong till nästa, som var lika framgångsrik, och han såg sig aldrig tillbaka.