Thomas Ritter Familj

Spread the love

Thomas Ritter Familj:- Rollen som nyhetsankare har varit Thomas Ritters främsta fokus under det senaste året. Det är dock ännu inte känt om han kommer att fortsätta arbeta på Nyhetsmorgon efter semestern. I händelse av att han går tillbaka till jobbet kommer det att vara i egenskap av reporter.

Thomas Ritter Familj
Thomas Ritter Familj

Jesper återvände till jobbet för en organisation som specialiserat sig på att tillhandahålla tjänster relaterade till teknikkonsulting efter att ha tagit lite ledigt. Rejlers är namnet på detta företag.

För att uttrycka det på ett annat sätt har han gjort en enorm omställning bort från journalistik och tv, vilket är ett beslut som Jesper ser ut att vara nöjd med.

I en kommentar som ingick i upplagan av Nyhetsmorgon som publicerades i onsdags, hördes Jesper säga: “Jag har väldigt roligt på jobbet, och jag jobbar med fantastiska kollegor.”

Jesper Börjesson var den ende närvarande i studion när han var där i egenskap av gäst, och det verkar inte som att han i nuläget har några avsikter att återvända till TV4 vid det här laget. Han anser dock inte tanken vara så betydelsefull att han helt kan bortse från den.

De som sett Nyhetsmorgon har med största sannolikhet sett verket av ytterligare en skådespelare vid namn Thomas Ritter, som just nu är 43 år gammal. Den stora majoriteten av tiden jobbar han som nyhetsankare. Men när hans medarbetare är borta från kontoret på semester, kliver han in för att täcka deras skift. Han har haft denna position i ett antal år.

Vi har sett Thomas i lådan med Maria Forsblom, 33, de senaste dagarna och veckorna. Oavsett så har paret bestämt sig för att skiljas och är inte längre gifta. I ett Instagram-inlägg som hon delade med sina följare ger Maria en förklaring till varför Thomas inte var på Nyhetsmorgonmotet.

“Idag är jag nöjd med Thomas Ritter eftersom jag vet att han snart åker på semester till sommaren! Men innan dess “delades en riktigt respektabel Nyhetsmorgon ut tidigare i tisdags”, innan nyhetsprogrammet faktiskt visades på tv.

Thomas Ritter Familj
Thomas Ritter Familj

Thomas Ritter var programledare för Nyhetsmorgon under sommaren 2016 och ett stort antal personer som tittar på programmet har sagt att de vill se mer av honom under de kommande åren.

Denna information skickades till Hant i ett mejl från TV4, där det också stod att Thomas är medlem i värdfamiljen. Hant fick mejlet.

Hant fick då besked av TV4 via mejl att under månaderna juni, juli och augusti, “Nu under sommarsäsongen åker såklart några av programledarna på semester, vilket innebär att någon annan tar över och leder programmet. .” Detta beror på att några av presentatörerna får betalt för att göra båda.

Å andra sidan fick de tittare som bara lyssnade på Nyhetsmorgon sin första blick på hans ansikte medan han var med i den här sändningen.

Samtalsämnet övergick naturligtvis till VM-spelet som hade spelats dagen innan, och minst sagt, Thomas Ritter uttryckte sin önskan om att delta i tävlingen.

De fick båda många positiva kommentarer på Facebooksidan för Nyhetsmorgon, vilket bevisade att läsarna älskade det jobb de gjorde. Detta är ett bevis på att läsarna uppskattade det arbete de gjorde.

Enligt vad som står på hemsidan Hant pekar detta på att Thomas Ritter kommer att ta på sig rollen som programledare för Nyhetsmorgon resten av sommaren.

Det finns inget som tyder på att han kommer att ingå i den första skådespelaren; inte desto mindre bör han finnas till hands för att fungera som stand-in för de andra artisterna ifall de skulle behöva hans hjälp.

Stationen sa i ett uttalande, “Vi har en stor familj av programledare, och bland dem finns utmärkta programledare som kan ta över Nyhetsmorgon.”

Och vissa människor är mycket mer pålitliga än andra när det gäller att vara konstant i detta avseende! Hant fick då ett mejl från TV4 som gav följande förklaring till situationen: “Nu under sommarsäsongen går förstås några av programledarna på välförtjänta pauser, vilket innebär att någon annan tar över och leder program.”

En annan sak som har förändrats den senaste tiden i denna nyhetsorganisation är att Anders Pihlblad, som då var 52 år gammal, inte längre syns i Nyhetsmorgon. Han är just nu på semester med sin man, som är känd som Henrik Alsterdal och är 41 år gammal. Under denna period hade han varit gift i 41 år.

Eftersom Jesper Börjesson, som är 49 år, gjorde ett oannonserat framträdande i programmet Nyhetsmorgon, som sändes i TV4 i onsdags, blev tittarna häpna över upplevelsen.

Efter att ha tjänstgjort i sin roll på TV4 under mer än ett kvartssekel lämnade Jesper sin avgång i början av detta år. Han hade varit i den rollen större delen av den tiden.

Nya avsnitt av Nyhetsmorgon har nyligen visats i TV4 och både Maria Forsblom och Thomas Ritter har medverkat som programledare i de avsnitten. De två personerna skildes snabbt åtär med varandra och fortsätter på sina egna vägar.

Thomas Ritter Familj
Thomas Ritter Familj

En av anledningarna till att Malou After Ten och After Five på TV4 inte finns på boxen är för att det är en av anledningarna till att båda dessa program har så stor publik. Eftersom den nuvarande säsongen slutar göras under sommaren kommer det inte att finnas några nya avsnitt att se förrän nästa säsong börjar göras på hösten.

Morgonnyheterna kommer däremot att fortsätta som vanligt; den huvudsakliga förändringen blir att det blir förlängda sändningsperioder. Övergången till sommartid för Nyhetsmorgon trädde i kraft den 22 juni och programmets nya sändningstid är på vardagskvällar mellan klockan sju och tio på kvällen och sändningen börjar kvart efter sju.

Både Soraya Lavasani och Jesper Börjesson, som nu är 48 år, har tidigare varit programledare i tv-programmet Nyhetsmorgon. Medverkar i presentationen är också Jesper Börjesson.

I sommar ser TV4 också ut att ha svårt att hänga med efterfrågan på grund av det enorma antal människor som nu reser på semester.Hant säger att det också finns uppmuntrande uppgifter om att han kommer att göra det igen i framtiden, vilket är en positiv utveckling.

Eftersom de är på semester är några av de ursprungliga presentatörerna för närvarande inte i TV4-studiorna där programmet spelas in. Bland dessa programledare finns några av musikerna som var med i den inledande ensemblen.

Soraya Lavasanis besked att hon kommer att vara borta länge gör att tittarna inte kommer att kunna se Jesper Borjesson och Soraya Lavasani arbeta tillsammans igen på länge.

Tillsammans med Maria Forsblom, 36 år, gjorde nyhetsankaren Thomas Ritter, 42 år, debut i sin nya roll i Nyhetsmorgon under programmet som sändes i tisdags. Vid debutföreställningen de gjorde tillsammans gjorde Maria Forsblom sällskap med dem båda.

Om någon tittar på nyhetssändningarna som Thomas Ritter förankrar med jämna mellanrum finns det en stor möjlighet att de kommer att återkalla hans ansikte någon gång i framtiden. Som ett resultat av sin nuvarande position är han en framstående person i många delar av världen.