Thorsten Flinck Ung

Spread the love

Thorsten Flinck Ung:- Flinck dök upp på UtBildningsRadion Show hemlös 2009, och han skildrade också en hemlös skådespelare i en rad komediroller baserade på hans egna personliga upplevelser av hemlöshet. Serien skapades för ett program som heter UTBILDNINGSRADION, som skulle lufta den.

Thorsten Flinck Ung
Thorsten Flinck Ung

Den 59-åriga skådespelaren Thorsten Flinck har diagnostiserats med en allvarlig sjukdom. Efter att ha lärt sig att han har en extremt allvarlig sjukdom som kommer att orsaka hans död, har han inget annat val än att sätta sina mål på vent medan han genomgår behandling.

Nästan alla de stycken som Flinck erbjöd för TV4 var de som han både hade regisserat och agerade i sig själv. När det gäller Mikael Persbrandt tävlade han mot honom i inspelningen av August Strindbergs Paria, som inträffade 2003.

Han blev avskedad från ett antal jobb på grund av de rätter han serverade under melodifestivalen. Thorsten Flinck saknar ekonomiska resurser. Hans erfarenhet av att leva på gatorna, liksom en podcast med sin identiska tvillingbror, gör honom en bra passform för denna position.

Tillsammans med det arbetar han med Christer Pettersson Biopic som troligen kommer att hjälpa till i hans återhämtning:Väggen är prydd med en gitarr och en fåtölj täckt av blommor. För att stödja min hov sitter Thorsten Flinck på en stol med samma blommig design som min pall.

Efter att ha beslutat att vara mer öppen om sin sjukdom och den enorma oro som det ger honom, har han nu beslutat att vara mer öppen. Thorsten Flinck, en 59-årig skådespelare och teaterregissör, ​​är välkänd för både hans skådespel och sitt scenarbete.

Emellertid tvingas Flinck att överge alla sina förberedelser när han oväntat blir sjuk av en fruktansvärd sjukdom. FLINCK kommer inte att kunna tävla i evenemanget till följd av detta. Han presenterade en konstshow på ön Sodermalm i Stockholm i början av detta år. En serie målningar som heter “Morphine Elves” visades där.

Även om Thorsten Flinck hade missbruk och ekonomiska svårigheter under hela sitt liv, var de mestadels effekten av hans missbruk.

Det faktum att han är en välkänd skådespelare och regissör betyder inte att han inte lyckas med konstvärlden. Han hade chansen att ta hand om melodifestivalen året innan, men han kunde inte eftersom han var ett vittne i ett bilolyckor i Varberg.

Enligt Thorsten Flinck har han dock kunnat kontrollera sitt beroende de senaste åren. Det är inte svårt att göra. När vi pratade om det faktum att vissa människor fortfarande tror att jag hade en kanyl i min armhåle, gjorde han en kort kommentar om det. Anläggningen öppnades i Stockholms Sodermalm -område samtidigt.

Bortsett från det har han inte varit rädd för att tala öppet om sina kämpar med inre demoner och den hemska tortyr som han har uthärdat till följd av sitt arbete i teatern, vare sig som skådespelare eller regissör.

Thorsten Flinck Ung

Alla svenskar tror att han har några allvarliga talanger på händerna. Thorsten Flinck, å andra sidan, hade ett långvarigt beroende av morfin som han kämpade under hela sitt liv. Även om saker har varit bättre för honom på sistone, säger han också att han har arbetat som konstnär igen.

Flinck gick först in i teatervärlden 1977 och han fick sitt examensbevis från Stockholms teaterakademi 1984, där han studerade med Peter Dalle och Claes Mansson.

Året var 1978 och han debuterade i tv -serien Peter’s Baby. Creditors, hans debutfunktionsbild som regissör, ​​var ute samma år som sin debut som skådespelare (1989). Thorsten Flinck debuterade i tv -serien Goltuppen, som skrevs av Leif GW Persson och visades först 1991.

För Morgonstjarnan 1985, en SVT Christmas Morning Show, var han en av presentatörerna. Pernilla Wahlgren, hans fru, gick med honom på sändningen. Skissliknande delar användes för att bryta upp presentationen.

Ett projekt som heter Spokhotellet kläcktes först 1987 av Flinck och Peter Dalle. Bortsett från dessa krediter inkluderar hans film- och TV -krediter bland annat arbete som gjorts för det svenska TV -nätverket SVT. TV4 -showen Hetluft, som gynnar lokalsamhället, bjöd in honom att delta som en vanlig gäst 2003 och 2004.

För första gången har vi en inspelning av Sven Delblancs maskerader och Strindbergspjassen Forringsagare. Strindbergspjasen Fadren släpptes 2010. Han har läst några hemska berättelser från 2007 och sett några på TV4.För minivarumärket av bilar dök han upp i flera annonser 2011.

I sin lägenhet i Grondal, en stad söder om Stockholm, hänger en inramad plack att Thorsten Flinck var hjärnan bakom Hjalmar Soderbergs Doctor Glass på väggen bakom honom. Du kan se vägen som leder till bron som korsar floden och tar dig till Stora Essingen från fönstret.

På avstånd kan vi se Daniella och hennes kompis avkoppla på en soffa. Thorsten och Daniella ärdatering. Även om jag är den som ställer frågorna, är Thorsten, som bär en plysch quiltad jacka och snusar på läppen, ansvarig för konversationenEtt hörbart eko av ljudeffekter.

Om det är nödvändigt att visa att han kan komma ihåg en tidigare konversation, är det mer troligt att han höjer sin röst och påskyndar dialogen.

Du kan följa med vad han säger, men det verkar vara lite för snabbt för dig. När han hör rösten från Ingmar Bergman, tänker han tillbaka till den hårda behandlingen han fick och framgången för sin film, “Dramaten.” “Hans karriär var över för gott.

I vissa fall är han för nära människor. I en sekund. I slutändan verkar det mer som om han skulle hålla en monolog där han ibland visar hur han “All Seine Inneren Laternen Anzündete,” när han försökte imponera på kvinnorna i Kvarden genom att smälla det lilla bordet bredvid honom eller hupa sin båt.

Idag är den 24 mars, och Coronavirus har spridit sig över Stockholm. Det beslutades samma dag som restauranger, kaféer och andra restauranger bara kunde tillhandahålla bordtjänst. Men den 4 februari i år började jag leta efter Thorsten Flinck. Efter bara några timmar dök en “prel-ja”, det är en bra idé att.

Hans vän gav mig Daniella telefonnummer för några veckor sedan. När jag äntligen fick ord om att Thorsten Flinck skulle svara på min fråga om innebörden av “fantasi” efter fyra dagars väntan, var jag överlycklig.

Till min överraskning planerar Thorsten Flinck att ringa mig den 18 februari. Vi diskuterar var vårt nästa möte borde vara, och han berättar att han var hemlös i tre år och bodde på gatan.

Thorsten Flinck Ung
Thorsten Flinck Ung

Det har gått mer än ett decennium sedan du gjorde den anmärkningen. Sedan jag flyttade har jag haft många saker att göra och har fortfarande inte alla gjort. Mellos död har lämnat mig i en fruktansvärd ekonomisk ställning. Du bör inte agera på detta sätt. Mina vildaste drömmar blev krossade när detta hände.