Tomas Ledin Sjuk

Spread the love

Tomas Ledin Sjuk;- Det senaste året har varit utmanande för Tomas Ledin. Nu när han är frisk igen berättar han för andra om sin upplevelse av att slå en allvarlig sjukdom. I en intervju med Expressen tar han upp de svårigheter han mött under det senaste året.

Tomas Ledin Sjuk
Tomas Ledin Sjuk

Tomas Ledin reflekterar över året som gått och vad det fört med sig. Det är nu dags för honom att berätta om den utmanande tid han gick igenom med sin sjukdom och hur han övervann den. Bortsett från det, beskriver han processen genom vilken han övervinner det.

De har varit gifta i 38 år, och Tomas är för närvarande 64 år medan Marie är 63 år. Mängden tillgivenhet som Tomas och hans fru känner för varandra är något som diskuterats flitigt i ett antal tidigare intervjuer med Expressen.

Vänligen acceptera min tacksamhet för den positiva slutsatsen, men försök att inte överdriva dess betydelse. Det är troligt att hennes tidiga exponering för affärsvärlden bidrog till att bana väg för hennes senare framgång, med tanke på branschens egenheter och det faktum att hon växte upp i den.

Din anställning kräver att du är borta från hemmet under en betydande del av veckan, och det finns inget märkbart mönster att tala om i detta avseende. Följande sak han sa var att Marie var den mest fantastiska unga damen i mänsklighetens annaler.

I mångas ögon kommer bilden av Tomas Ledin, en 69-årig svensk, att tänka på när sommartid talas. Det rekommenderas att under sommarmånaderna, sångerna “Part of My Heart” och “Summer Is Gone”, två av hans mest kända verk, spelas ofta.

Man tvingades ta bort mattan som en direkt följd av allt som var planerat. Trots detta har jag försökt få lite skrivande gjort, samt spela in några låtar och leka med lite nytt material. Han har uttryckt för pressen sin önskan att spela in lite nytt material när sommaren har passerat.

SVT stod i lördags värd för en direktsänd gala i syfte att samla in pengar till Radiohjalpen och personer som är särskilt mottagliga för biverkningar av koronastrålning. En lång rad av Sveriges duktigaste artister från olika delar av landet deltog i showen.

Tomas Ledin, nu 68 år gammal, gjorde sin jungfruföreställning i den berömda “Baggpipe Studios” i Skarmarbrink, Sverige. Under en direktsändning i SVT delade han sin oro för framtiden med både sina föräldrar och en nära vän.

– Jag är inte den enda som har de här känslorna. Mina föräldrar är båda långt upp i 90-årsåldern, därför anses de vara pensionärer. Mina tankar vandrar tillbaka till dem ganska regelbundet. Sedan förra veckan har min bästa vän behandlats på Karolinska med respirator och han gör stadiga framsteg.

De planerar dock att ta bort respiratorn ikväll, vilket fyller mig med en hel del optimism. Mina tankar har naturligtvis varit hos honom, precis som han påstår att de har varit.

Marie Ledin har funnits där för Tomas Ledin under hela deras förhållande, och hon har hjälpt honom att återfå fotfästet när allt har kommit ur spår.

Marie Elisabet Ledin, ett svenskt skivbolag drivs av henne, och hon fungerar som dess verkställande direktör. Marie Elisabet Andersson gjorde sin debut i världen den 9 februari 1957 i Stockholms huvudstad.

Tomas Ledin Sjuk

Stikkan Anderson är en mångbegåvad individ som förutom att leda ett skivbolag även är låtskrivare och företagsägare. Marie Ledin heter hans dotter, som han har. Den fullständiga formen av hennes namn är Marie Ledin. Innan hennes far etablerade Polar Music International 1986 var Marie Ledin anställd där som arbetare fram till det året.

Dessutom var hon ansvarig för marknadsföringsprocessen för företaget. Som en direkt följd av detta lanserade hon sitt alldeles egna skivbolag känt som The Record Station.

Under stora delar av mitt liv har jag varit introvert. Norrlandspojk. Eftersom Marie är en extrovert, har jag utvecklats till en mycket mer extrovert person som ett resultat av att ha varit runt henne. Jag kände mig så obekväm med mitt utseende att jag avskydde att behöva agera. Ledin hävdar att han har tvingats brottas med det.

Tomas Ledin Sjuk
Tomas Ledin Sjuk

Efter höstturnéns avslutande har musikern bestämt sig för att han vill dra sig tillbaka från att turnera under en period på flera år så att han kan ägna mer tid åt sin familj, som består av hans fru Marie och deras två barn.

Ledin har varit en aktiv deltagare i förvaltningen av Polar Music Prize ända sedan hennes pappa instiftade priset, som nu upprätthålls av hennes mamma. Hennes pappa lanserade priset.

Från och med år 1989 hade den aldrig tidigare delats ut en andra gång. Ledin har varit den enda chefen för företaget ända sedan hennes far gick bort 1997; vid den tiden tog hon över ledningsansvaret från sin bortgångne far. Därutöver finns organisationer som Stockholms Stadsmission och andra andra välgörenhetsorganisationer.

Tomas Ledin uppgav då att hantänkt att dra sig tillbaka från att uppträda på scen under en period av flera år. Eftersom konstnären har en historia av att hantera effekterna av Corona, är det naturligt att denna sjukdom har haft en effekt på hans förmåga att umgås med sina nära och kära.

Jag tror att jag har varit framgångsrik inom detta område som ett direkt resultat av att jag tilldelades Corona i ung ålder. Han påminner om att det under en period var extremt stängt på alla nivåer; ändå har vissa personer tagit avstånd från gruppen.

Jag fördes inte till sjukhuset efter händelsen. Men ta några långsamma, djupa andetag. Jag är helt mållös vid det här laget. Många svenskar förbinder sommarsäsongen med namnet Tomas Ledin, som är 69 år. Hans låtar “Summer is fleeting” och “Part of my heart” är två av de mest populära låtarna som han har skrivit för sommaren.

Tomas Ledin Sjuk
Tomas Ledin Sjuk

Det typiska schemat för Tomas under sommaren inkluderar ett antal turnéer och uppträdanden. Konserterna avbröts som planerat föregående år. Sedan coronaepidemin började sprida sig har det varit en prövande period för många olika musiker. Utöver allt annat har Tomas varit sjuk under större delen av denna tidsperiod.