Trijntje Oosterhuis Zwanger

Spread the love

Trijntje Oosterhuis Zwanger:- Trijntje osterhuis werd geboren op 5 februari 1973 en groeide uit tot een van de beroemdste vocalisten uit Nederland. Ze wordt vooral erkend voor haar bijdragen aan de muzikale groep Total Touch, die eind jaren negentig verantwoordelijk was voor de productie van de nummers “Touch Me There” en “Somebody Else’s Lover”. Daarnaast weet Trijntje Oosterhuis succes te behalen in de hitparade. Tijdens haar tijd bij Total Touch bracht ze een aantal Nederlandse nummers uit die hits werden, waaronder “De Zee”, “Vlieg Met Me Mee” en “Wereld Zonder Jou” (een duet met Marco Borsato).

Trijntje Oosterhuis Zwanger
Trijntje Oosterhuis Zwanger

De aanstaande herfstclubtour die zangeres Trijntje Oosterhuis, 42 jaar, van plan was te gaan maken, is geannuleerd omdat ze zwanger is. Zo nam ze op 18 december het besluit om geen optreden te geven in de Heineken Music Hall. Dat schrijft de zangeres op haar officiële website, die je hier kunt vinden. Alvin, een muzikant en producer die 43 jaar oud is en ook de identieke tweelingbroer is van rock- en soulkoningin Berget Lewis, heeft al een tijdje een relatie met Trijntje. Berget staat bekend om haar rock- en soulnummers.

Haar meest recente studioalbum, getiteld Walk Along, zal de focus zijn van haar volgende tour in september. Volgens de artiest, die de laatste ronde van het Eurovisie Songfestival dit jaar niet heeft gehaald, “was het gelukkig goed te doen om bepaalde evenementen te verplaatsen.” Voordat ik met zwangerschapsverlof ga, spelen de Ladies of Soul nog een laatste show in de Ziggo Dome, en ik kan niet wachten om het podium te delen met de andere leden van onze band.

Toen Trijntje al in de veertig was toen ze Lewis ontmoette, was ze al tot de conclusie gekomen dat ze nog een kind met hem wilde hebben. Het paar maakte de gelukkige aankondiging van hun naderend ouderschap in juni 2015 en Trijntje beviel in december van hetzelfde jaar van hun dochter Mal Joni Ronde Lewis.

In december verwelkomen ze hun dochter, die ze Trijntje gaan noemen. Haar uitvoering van “Walk Along” op het Eurovisie Songfestival in Wenen in mei, waarin ze een jurk met een naveldiep decolleté afwees ten gunste van een prachtig breed kledingstuk, gaf aan dat ze al zwanger was op het moment dat de voorstelling duurde plaats.

‘De liefde overweldigde me. Want ik was er meestal niet naar op zoek…’ Niet lang daarna kreeg Trijntje de openbaring dat ze nog een kind wilde met haar partner. In juni 2015 deelde ze het geweldige nieuws dat ze haar tweede kind verwachtte met haar partner, Alvin Lewis. Zes maanden later beviel Trijntje van hun dochter Mal.In 1991 nam Total Touch de trofee voor de muziekcategorie van de Kunstbende-competitie mee naar huis. De band was bekend geworden in de Amsterdamse muziekscene dankzij hun frequente optredens in café Naar Boven.

In 1994 kreeg Trijntje Oosterhuis de kans om saxofonist Candy Dulfer te vergezellen op een wereldwijde tournee als lid van haar achtergrondkoor; de tour zou zes weken duren, maar duurde uiteindelijk twee jaar, verspreid over verschillende tijdsperioden. In deze tijd heeft Trijntje Oosterhuis een breed scala aan culturen en tijdsperioden meegemaakt.Door jou ben ik een moeder van een meisje.

Trijntje begint haar lofrede voor Mal door te stellen: “Het waren jouw broers die je naam bedachten.” Het proces van het willekeurig samenvoegen van hun namen leverde jou het resultaat op. Je staat bij iedereen in hoog aanzien. Jij bent de verbindende kracht die onze gekke groep bij elkaar hield. Het is alsof we een juweel op de kroon van ons huwelijk zetten! “Je hebt de mooiste vader die je je kunt voorstellen, en ik heb de mooiste man”, zegt de zangeres tegen haar minnaar, Alvin. “Het is alsof we een juweel op de kroon van ons huwelijk zetten!”

Omdat de zangeres moeder wordt, is haar optreden in de Heineken Music Hall, dat dit jaar gepland staat, verplaatst naar een latere datum en is ook haar clubtour uitgesteld. De verklaring van de zangeres werd gepubliceerd op de website van haar managementmaatschappij en luidde als volgt: “Ik kijk erg uit naar deze clubtour, waarna ik met zwangerschapsverlof ga.” Samen met de andere Ladies of Soul sta ik in februari gewoon weer op het podium van de Ziggodome, iets waar ik ook heel erg naar uitkijk.

Op 21 maart bracht Trijntje het eerste nummer van haar volgende album uit, getiteld “Dit is voor mij.” Het album werd uitgebracht op 7 juni en werd geproduceerd door Jett Rebel. Op het album werkten onder meer Diggy Dex, Alain Clark en Henny Vrienten samen met andere artiesten.

Op 30 april, ook wel bekend als “Koninginnendag”, vieren de Nederlanders de verjaardag van hun koningin door een van de grootste straatfeesten van heel Europa te houden. In 2002 werd Trijntje gevraagd om op te treden in een gevuld arena-stadion voor het huwelijksfeest van de Nederlandse kroonprins Willem Alexander en zijn verloofde prinses Maxima. Het evenement vond plaats in Nederland (inclusief gast Nelso en Mandela).

Trijntje Oosterhuis Zwanger
Trijntje Oosterhuis Zwanger

In de jaren tachtig, toen Trijn en Tjeerd nog in de puberteit waren, vormden ze de band vanuit een gedeelde wens om een carrière als muzikant na te streven. In de jaren voorafgaand aan zijn doorbraak werd de line-up van de band een aantal keer door elkaar geschud, maar de broers en zussen van Oosterhuis waren altijd degenen die het in stand hielden.