Vermogen Engels Koningshuis

Spread the love

Vermogen Engels Koningshuis:- Na het overlijden van koningin Elizabeth zijn veel pagina’s ter ere van de Britse koninklijke familie van de website verwijderd. Als je op zoek bent naar de korte verklaring van donderdagavond, dan is Royal.co.uk de enige plek om te kijken. Het staat direct boven een foto van een gekroonde Elizabeth II die tegen een donkere muur hangt.

Vermogen Engels Koningshuis
Vermogen Engels Koningshuis

Wanneer Elizabeth op 96-jarige leeftijd overlijdt, wordt Charles automatisch monarch van het Verenigd Koninkrijk, volgens het bericht op de website, waarin staat dat de site voor een korte tijd ontoegankelijk zou zijn “totdat essentiële wijzigingen zijn voltooid”. De officiële website van de Prins van Wales, princeofwales.gov.uk, is ook “tijdelijk opgeschort” nadat het nieuws over de dood van koningin Elizabeth II bekend was gemaakt. De website Royal.uk heeft alle details die gasten nodig kunnen hebben.

Bovendien hebben veel plaatsen over de hele wereld condoleanceregisters gecreëerd om hulde te brengen aan wijlen koningin. Anderen kunnen ervoor kiezen om hun respect persoonlijk te betuigen op de Britse ambassade in Den Haag. Ze kunnen dit pad kiezen; het is een van hun keuzes.

Het is niet ongebruikelijk dat de koningin het onderwerp is van verhalen die dankbaarheid en eerbied uitdrukken in de Britse pers. Zowel The Guardian als The Times publiceerden portretten van Elizabeth op de dag van haar kroning in 1953. Beide kranten droegen het portret. Het wordt in The Times ‘een leven van dienstbaarheid’ genoemd. The Sun heeft een supplement van 36 pagina’s uitgebracht om het leven en de heerschappij van koningin Elizabeth II te gedenken.

Het overgrote deel van de zaken op deze lijst zijn situaties waarin een land met een kleinere bevolking meer kans van slagen heeft. De rijkdommen van Huis Liechtenstein zijn grotendeels te danken aan de verkoop van vreemde gronden, de houtindustrie en de wijnindustrie. Prins Hans Adam II van Liechtenstein krijgt in plaats van een salaris een kostenvergoeding van ruim 244.000 euro.

Dit bedrag vertegenwoordigt een verwaarloosbaar deel van een uurinkomen. Maar de beste man heeft blijkbaar een nettowaarde van maximaal $ 3,15 miljard, wat zijn gebrek aan kwalificaties zou kunnen compenseren. De bank van de LGT Group, die eigendom is van de koninklijke familie, heeft een belangrijke rol gespeeld in de recente welvaart van het land.

Prinses Beatrice en haar man hebben een comfortabel vermogen van ongeveer 121 miljoen euro. Het gecombineerde inkomen van het paar was het op één na hoogste. Volgens bronnen hebben prins Edward en zijn vrouw Sophie naar schatting 81,5 miljoen euro aan vermogen. Daarna krijgen we een grote klap die ons uiteindelijke totaal op 44 miljoen euro brengt. Hun totale gecombineerde rijkdom sinds ze getrouwd zijn, is zo veel. Naar schatting hebben prins Harry en Meghan een vermogen van rond de 42 miljoen euro, waarmee ze op korte afstand staan ​​van het fortuin van William en Kate van rond de 44 miljoen euro.

Het Britse koningshuis blijft nog een week in rouw na de begrafenis van koningin Elizabeth. Dit is een passend eerbetoon aan de overleden koning. De BBC meldt dat deze informatie is verzameld via een verklaring van de koninklijke familie in Buckingham Palace. Op deze dag begint een nieuw tijdperk.

Hoewel er nog geen aankondiging is gedaan over de begrafenisdatum van Elizabeth, dicteert de lokale gewoonte dat een begrafenis of herdenkingsceremonie niet later dan tien dagen na de dood van de persoon die wordt herdacht, moet worden gehouden. Het lijkt daarom aannemelijk dat de koninklijke familie na het overlijden van een lid van de koninklijke familie nog ruim veertien dagen een rouwperiode in acht zal nemen. Mensen in het VK zullen hun verdriet blijven tonen tot de begrafenis op de avond van dezelfde dag.

Terwijl andere koninklijke families worden betaald, ontvangt de groothertogelijke familie van Luxemburg sinds 1948 een jaarlijkse toelage van ongeveer 300.000 euro om hen te helpen bij het uitvoeren van hun taken als groothertogen en groothertogins van Luxemburg. In tegenstelling tot de andere koninklijke families, die loon ontvangen , deze personen niet. De familie zou ongeveer 3,6 miljard euro waard zijn. Daarnaast wordt er jaarlijks een budget van zo’n 11 miljoen euro uitgetrokken om de zogenaamde “huishoudelijke kosten” voor de groothertog te dekken. De Europese Unie draagt ​​nu de rekening voor deze begroting.

De geschatte waarde van het Crown Estate is $ 19,5 miljard; Buckingham Palace is $ 4,9 miljard waard; het hertogdom Cornwall is $ 1,3 miljard waard; Lancaster’s is $ 748 miljoen waard; Kensington Palace is $ 630 miljoen waard; en het Crown Estate in Schotland is $ 592 miljoen waard. Verdomme, dat is veel geld. Echt veel geld.

In feite heeft ze een statuut aangenomen dat bedoeld is om haar rijkdom geheim te houden om ervoor te zorgen dat niemand er ooit achter zou komen. Omgekeerd zouden we het kunnen zien als een zeer grote soeppan. Ze is de trotse eigenaar van niet alleen heel Hyde Park, maar ook van andere paleizen, met diamanten ingelegde tiara’s, een gouden piano (een geweldige toets) en andere kostbare items.

Vermogen Engels Koningshuis
Vermogen Engels Koningshuis

Met andere woorden, hoeveel geld heeft ze nu op haar bankrekening? Dat heeft de interesse van ieder van ons gewekt en onze nieuwsgierigheid gewekt. Het blijkt echter dat dit i Het is nogal een ingewikkelde zaak, aangezien veel van de bezittingen van de koningin echt eigendom zijn van de zogenaamde ‘Koninklijke Firma’. Verder onderzoek naar dit onderwerp is dan ook aangewezen.