Vermogen Jaap Reesema

Spread the love

Vermogen Jaap Reesema:- Jake Reese is de artiestennaam van de Nederlandse singer-songwriter Jaap Reesema, geboren op 28 oktober 1984. Hij is beter bekend onder zijn artiestennaam, Jake Reese. Na het winnen van X Factor werkte Jaap Reesema samen met Hardwell aan zijn singles “Run Wild” en “Mad World”. Voor deze uitvoeringen kwam Jaap Reesema in aanmerking voor en ontving uiteindelijk de prijs voor Beste Vocale Prestaties op de IDMA’s 2015. Door zijn overwinning op Maaike in de kampioenswedstrijd wordt hij de eerste mannelijke winnaar sinds Lisa Lois en Sharon Kips.

Vermogen Jaap Reesema
Vermogen Jaap Reesema

Het uiteenvallen van Jaaps ouders maakte een abrupt einde aan zijn jeugd, die positief was begonnen. Nadat zijn ouders waren gescheiden, kwam Jaap veel aan en begon hij grote problemen te krijgen met zijn zelfrespect met betrekking tot zijn uiterlijk. Nadat hij op de universiteit naar zijn studentenkamer was verhuisd, deed hij auditie voor de Hermes Houseband. De Hogeschool Rotterdam Studentenvereniging koos die band uit om het officiële entertainment voor hun evenement te verzorgen. Ter voorbereiding op de auditie liet hij een op maat gemaakt gouden pak maken.

In het meest recente nummer van maandblad Story zegt Kim dat ze er niet goed van hebben kunnen genieten sinds hun makelaar abrupt op hun deur klopte. De gebeurtenis vond plaats in het midden van het gesprek van het paar over het huis. “Toen de ideale woning aan zee in onze buurt beschikbaar kwam, realiseerde hij zich dat het Jaaps droom was die uitkwam”, vertelt de verteller. In het begin was mijn eerste gedachte: “Ik ga nog wel even met Jaap mee, maar daar blijft het bij.”

Hoewel ze oorspronkelijk uit het oosten komen, heeft het paar besloten dat verhuizen naar het westen de beste optie voor hen is, omdat het hen dichter bij de bruisende stad Amsterdam brengt die dienst doet als hoofdstad, evenals de vele winkels.

In maart 2020, tien jaar na zijn eerste en enige hit in Nederland, stond Reesema bovenaan de VRT Top 30 met “Kom wat closer [3]”, een nummer dat hij samen met zangeres Olivia en producer Regi schreef voor het televisieprogramma Love for Music. Hij won ook de VRT Radio 2 Zomerhit en vestigde met dit nummer een record voor de langst genummerde single aller tijden in de lijst voor Nederlandstalige werken uit Vlaanderen, want het stond 24 weken op nummer één in de Vlaamse Ultratop 50. In daarnaast brak hij het record voor de langst genummerde single aller tijden in de lijst voor Engelstalig werk uit Vlaanderen.

Ze plaatst ook foto’s van hun nieuwe huis op haar Instagramverhalen onder de zin: “Het is van ons zover het oog reikt.” De afbeeldingen tonen wat lijkt op een groene tuin die dicht bij het water ligt. Ze zei: ‘Misschien begrijp je nu waarom we ons geweldig mooie huis verlaten’, eraan toevoegend dat ze hoopte dat haar uitleg duidelijk zou zijn.

Claudia de Breij is een enorme Jaap-fan omdat ze zich kan inleven in hoe hij zich misschien gevoeld heeft toen hij zong: “I’m sta here. meerdere keren voor haar verschijnen als een geest. Hierdoor vond ze het volkomen krankzinnig dat Jaap liet destijds een gouden pak fabriceren om het op het podium te kunnen dragen.Jaap kon in een jaar tijd 35 kilo afvallen door zich aan een plan te houden dat hij voor zichzelf had gemaakt.

Er zijn een overweldigend aantal positieve reacties op Instagram geplaatst. Een gebruiker merkt op: “Mooi huis.” “Je hebt een prachtig huis, Kim!” verwachtte geen extra inhoud te zien”, schrijft een derde gebruiker. Ik heb er nog een toegevoegd. Op de vraag waarom ze zoveel persoonlijke informatie weggeeft, antwoordt ze dat ze veel moeite heeft gedaan om dit doel te bereiken en dat ze echt trots op zichzelf.In de loop van het afgelopen anderhalf jaar hebben een groot aantal mensen, zowel online (via Instagram) als offline (anderszins) aanbevelingen gedaan over hoe het probleem kan worden opgelost. “

De man des huizes was ook te zien in de show The Perfect Picture, en de vrouw die vroeger de titel van Miss Nederland droeg, schreef dit jaar een emotionele autobiografie over haar leven en haar ervaringen met pesten. Of het nieuwe huis ook in Loosdrecht komt, weet nog niemand, waar nu de familie Kotter-Reesema woont.Self is de naam van een podcast die in 2019 werd geproduceerd door Reesema en Sander Schimmelpenninck.

In de podcast verkennen de gastheren verschillende elementen van hun dagelijks leven op basis van het onderwerp van elke aflevering. Sindsdien heeft hij de podcast omgevormd tot een mediaproductiebedrijf dat bekend staat als Tonny Media, dat hij samen met Schimmelpenninck en zijn partner Regi van zanger OT leidt.Ze deden de aankoop in 2018 voor net iets meer dan 440.000 euro en sloten een hypotheek voor 950.000 euro om het te betalen.

Het was het huis waar Jaap en Kim hun pensioenjaren samen hoopten door te brengen. Ze werken al meer dan twee jaar aan het pand en nu is het eindelijk klaar voor hen om hun ideale huis te betrekken, een villa aan de oceaan.Het paar trouwde bijna in een magische ceremonie anderhalf jaar nadat Jaap Reesema, die toen 33 was, Kim Kotter, toen 28, ten huwelijk vroeg.

Kim, die 36 jaar oud is, geeft haar gevoelens op Instagram. “Onze dierbaren en we hebben een mooie dag doorgebracht met het vieren van onze liefde in Tirol”, schrijft ze. In 2012 begonnen Kim en Jaap te daten. Het stel koos ervoor om samen te gaan wonen nadat ze in totaal vier maanden hadden verkering voordat ze hun uiteindelijke beslissing namen.

Vermogen Jaap Reesema
Vermogen Jaap Reesema

Het nummer “Day to Feel Alive” van Reesema werd gebruikt in een tv-commercial voor Ameriprise Financial in 2015, die werd uitgezonden in de Verenigde Staten. Daarnaast droeg hij zang bij aan Hardwell’s “Mad World”, dat voor het eerst werd gepresenteerd op het Ultra Music Festival. Hij werkte ook met Hardwell aan een nieuw nummer genaamd “Run Wild”, dat voor het eerst werd gespeeld op het Tomorrowland-festival in Boom, België.