Vermogen Trijntje Oosterhuis

Spread the love

Vermogen Trijntje Oosterhuis:- Trijntje Oosterhuis, beter bekend onder haar bijnaam Judith, werd geboren op 5 februari 1973 in de stad Amsterdam, dat in Nederland ligt. In het jaar 2022 worden de artiesten gehuldigd voor hun deelname aan het Eurovisie Songfestival, het album See You As I Do en de compilatie Wrecks We Adore. Ze werd geboren onder het teken Waterman en is nu 49 jaar oud. Haar nummers “Touch Me There” en “Somebody Else’s Lover”, beide opgenomen in de late jaren 1990 met de groep Total Touch, hielpen haar om een ​​van de meest bekende Nederlandse vocalisten ter wereld te worden. Daarnaast weet Trijntje Oosterhuis succes te behalen in de hitparade.

Vermogen Trijntje Oosterhuis
Vermogen Trijntje Oosterhuis

Bij de laatste wedstrijd van de Kunstbende in 1991 zegevierde Total Touch in de categorie muziek. De band werd bekend bij muziekliefhebbers in Amsterdam dankzij hun frequente optredens in café Naar Boven, wat de reputatie van de band hielp vestigen. Saxofonist Candy Dulfer bood Trijntje Oosterhuis in 1994 de kans om haar te vergezellen op een wereldtournee en greep die kans met beide benen aan. De tour zou uit zes delen bestaan, maar het werd uiteindelijk twee jaar en omvatte verschillende tijdsperioden.

Na de verkoop van de familieboerderij in de buurt van Noordeinde in Noord-Holland, verhuisde de Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis haar twee ondernemingen naar haar nieuwe huis in het midden van Amsterdam. Deze verhuizing kwam nadat ze de boerderij al had verkocht. Het is een goede gok om aan te nemen dat Trijntje, die in 1997 het bedrijf Train-Cha BV oprichtte, niet tevreden zal zijn met de zaken die het op financieel vlak binnenhaalt.

Laatstgenoemde, een in het Kadaster ingeschreven kwekerij, heeft een hypotheek van 1,25 miljoen euro. De kwekerij werd verkocht voor een prijs van 750.000 euro (die niet volledig hoeft te worden opgenomen). Daarnaast is het echtpaar de eigenaren van een fors pand gelegen aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Ter financiering van de aankoop van een winkelpand in 2002, welke € 377.000 kostte, is een hypotheek van € 228.000 gebruikt. Het enorme appartement erboven, dat in 1999 voor € 427.000 is gekocht, heeft nu een hypotheek van € 293.000.

In het jaar 2016 was er een zeer solide eigen vermogen van één miljoen euro in handen van “Train-Cha BV”. Volgens berichten van de Kamer van Koophandel is dit cijfer gedaald tot net iets meer dan 375.000 euro in 2018. Desondanks is er een saldo van 345.000 euro dat voorlopig zal worden aangewend. Haar tweede bedrijf, Pulse BV, zag haar aandelenbelang slechts licht afnemen. Het is nog niet bekend hoe het vermogen van Trijntje het komende jaar wordt verdeeld.

Toen ze met haar ex-partner Sander van den Eeden was, woonde Trijntje Oosterhuis in het schilderachtige dorpje Noordeinde, maar toen ze bij haar huidige beau, Alvin was, zat ze veel liever midden in Amsterdam. Toch blijkt uit haar recente aankoop van een pand in de buurt van Abcoude dat ze blijft smachten naar de polder. De woning heeft een spectaculair uitzicht over de velden die er omheen liggen doordat het op een hoek aan de rand van de nederzetting is gelegen.De zangeres zette met deze weddenschap ruim 1,6 miljoen dollar (1,4 miljoen euro) op het spel.

Omdat ze ook een hypotheek van € 1,8 miljoen heeft afgesloten, zijn de problemen nog niet opgelost. Dit is een duidelijke indicatie dat er binnenkort renovaties aan het huis zullen plaatsvinden, en ja hoor, er is iets aan de zijkant van het gebouw bevestigd. Het toilet in de badkamer bestaat uit een gat dat uit een houten lambrisering is gesneden. De bovenverdieping heeft slechts één enkele ruit voor de ramen, terwijl de begane grond er twee heeft. Alleen het dak en de achterwand van het maaiveld zijn in dit gebouw geïsoleerd. Er is geen isolatie in een ander deel van de structuur. Hoewel het huis slechts 164 vierkante meter is, staat het op een stuk grond van ongeveer 950 vierkante meter.

Volgens een interview dat werd uitgezonden in het programma The Friday Move op BNR Nieuwsradio, was Trijntje Oosterhuis verbijsterd bij het horen van het nieuws. Trijntje, die veel tv kijkt, vindt dat zowel de tv-viroloog als de mensen die Op1 hebben gemaakt een beetje oneerlijk tegen hem zijn geweest. Als je een gezagspositie hebt waar het leven van echte mensen op het spel staat en je moet het publiek toespreken en advies geven, dan moet je je objectiviteit kunnen bewaren ondanks het feit dat mensen waarschijnlijk erg bang zijn voor wat je te zeggen hebt.

Hoewel iedereen het recht heeft om rijkdom na te jagen op de manier die zij geschikt achten, hebben alleen degenen die een gezagspositie bekleden waar de levens van echte mensen op het spel staan, het recht om rijkdom na te streven op de manier die zij geschikt achten. Dat is nu niet het geval en eerlijk gezegd ben ik zeer verrast door die ontwikkeling.Het album Never Can Say Goodbye, dat in 2009 door Trijntje werd uitgebracht, bestond volledig uit covers van nummers die door Michael Jackson waren gezongen in het verleden.

Vermogen Trijntje Oosterhuis
Vermogen Trijntje Oosterhuis

Ze had eerder een album gedistribueerd met haar vertolkingen van Burt Bacharach-nummers. Op het North Sea Jazz festival in 2010 deed ze akoestische uitvoeringen van Michael Jackson-nummers terwijl ze op het podium stond met gitarist Leonardo Amuedo. This is the Season, het vervolgalbum, werd ook gemaakt in samenwerking met dezelfde gitarist als zijn voorganger, en het bevat een paar van haar meest gekoesterde kerstliedjes. Op het album “Sundays in New York” speelt ze niet alleen haar eigen werk, maar dekt ze ook een aantal minder bekende soul standards.