Wesley Adema Vermogen

Spread the love

Wesley Adema Vermogen:- Provinciale Staten kwamen in 2006 tot de conclusie dat Rein Ferwerda, voorafgaand aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten in 2007, zou moeten slagen als partijleider. Deze vraag was gericht aan Adema en in reactie daarop overlegde hij met het hoofd van de CU in Friesland . Door die stemmingen werd de CU een van een klein aantal provincies dat deelnam aan de vorming van een college van gedeputeerde staten.

Wesley Adema Vermogen
Wesley Adema Vermogen

Friese politici maakten zich zorgen toen ze hoorden dat oud-wethouder Sicco Boorsma door de ChristenUnie naar voren was geschoven als kandidaat voor de functie van gedeputeerde.Iedereen die met de familie in aanraking komt, staat versteld van hoe “harmonisch” het lijkt te zijn.

Ik kan al heel lang niet meer zonder ongemak lopen, dus dit is de eerste keer in een hele lange tijd. Marco verklaarde: “Anders draag ik een trainingsbroek en een T-shirt”, met tranen in zijn ogen terwijl hij de verklaring aflegde. In alle ernst hecht ik er veel belang aan. “Het heeft ervoor gezorgd dat ik absoluut niet in staat ben om mijn gevoelens te uiten”, huilde hij. Leroy en Nick uitten hun geluk voor hun vader door te zeggen: “Ik heb het hem gegeven zodat hij een keer iets leuks krijgt.” Dat vervult mij met een diep gevoel van tevredenheid.

Het programma volgt het rijke gezin Breda terwijl ze een week lang bij een Fries gezin met een laag inkomen wonen. De Breda’s worden gevolgd door de Friezen. Wesley maakte de volgende opmerking: “Ik geloof dat het essentieel is voor mijn zonen om te begrijpen hoe het kan, want niet iedereen leeft zoals wij.”

Tijdens de uitwisseling van een week wisselen de families van huis, manier van leven en bijgevolg van financiële situatie. Met een weekbudget van iets meer dan 90 euro worden Wesley en zijn naasten onder zware druk gezet om de eindjes aan elkaar te knopen. De familie uit Friesland profiteert een week lang van alles wat het leven te bieden heeft. De kosten per week bedragen 2750 euro.

Ze zijn gezegend met twee jonge kinderen genaamd Sky en Josh, evenals een succesvolle carrière. Er was een reis gepland naar verschillende handelslocaties voor vier personen. Wesley: “Het geeft me een heel geweldig gevoel dat we dit kunnen delen en dat we met ons budget andere mensen in huis kunnen laten. Beide dingen verbazen me.” jongere generatie om hen “de andere kant van de medaille” te laten zien.

Daarnaast heeft Wesley een aantal succesvolle bedrijven gelanceerd en heeft hij zich in zijn vrije tijd verdiept in de wereld van beleggen in onroerend goed. onroerend goed te huur heeft aangekocht en veel moeite heeft gedaan om er huurders voor te vinden. Nadat hij al zijn bedrijfsholdings heeft gelost, steekt hij nu al zijn inspanningen in de vastgoedsector.

Naast de aanwezigheid in Nederland breidt Wesley haar portfolio uit met appartementen en nieuwbouwcomplexen in de zuidelijke Costa Blanca-regio van Spanje. Hij denkt dat hij, door zijn wijsheid en expertise aan anderen over te dragen, hen zou kunnen inspireren en helpen bij het realiseren van hun doelen om een ​​huis te kopen in het warme klimaat van Spanje. Hij heeft goede hoop dat hij hiermee aan de wensen van een groot aantal mensen zal kunnen voldoen.

Wesley en zijn gezin gaan wonen in het huis dat momenteel wordt bewoond door Marco Heide, samen met zijn twee kinderen, Leroy en Nick, in Gorredijk, Friesland. Marco’s financiële situatie is een complete ramp geweest sinds hij en zijn vrouw besloten te scheiden. Ze had een relatie die het hele jaar duurde. Marco legt uit dat hij degene was die naar de deur wees en opmerkte: “Daar is het gat.” Zij is als enige verantwoordelijk voor de opvoeding van hun twee zonen sinds Marco’s ex-vrouw verdween.

Zelfs als Instagram een ​​moeras van egoïsme is, kon ik nog steeds een sprankje hoop op het platform vinden: van de ene op de andere dag begon een man die bekend staat als Wesley Adema, zwaar getatoeëerd en de reputatie heeft een platte prater te zijn, te verschijnen op televisie. Hij ging van deur tot deur en predikte het evangelie van passief inkomen door te investeren in onroerend goed. Hij rijdt rond in een Lamborghini Urus. Adema vindt het niet leuk om te zien dat de (vastgoed)prijzen zijn gestegen, dus gaat hij op zoek naar andere manieren om te investeren.

Tegen het einde van de film onthult hij zijn plan om te investeren in een startup die wordt gerund door twee jonge ondernemers, en op dat moment komt er een parkeerplaats vol heftrucks. Uitstekend! Een getuige twitterde: “Kijk naar de glitter in de ogen van de drie jonge kinderen!” om aan te geven dat ook zij het leuk vinden.

Wesley Adema Vermogen
Wesley Adema Vermogen

De derde persoon reageerde door te zeggen: “Wauw, die jongens zijn echt aardig en dankbaar.” Dit was een uitbreiding van de waarneming van de eerste persoon.Na de verkiezingen die in 2011 plaatsvonden, waarbij hij wederom lijsttrekker van de CU voor Friesland was en waarin de CU drie zetels verwierf, werd een lezing gegeven en volgde de Fryske Nasjonale Partij uiteindelijk de CU op in de Tweede Kamer van vertegenwoordigers (FNP).