Wesley Sonck Gezin

Spread the love

Wesley Sonck Gezin:- Evy är Amys mamma, och hon var tidigare gift med Wesley, Amys riktiga pappa. Wesley är också Amys biologiska farfar. Amy nämner i HUMO att hennes pappa var 19 år när han först flyttade ihop med hennes mamma efter att de varit gifta i några år. Detta inträffade efter att de hade varit föräldrar till Amy i några år.

Wesley Sonck Gezin
Wesley Sonck Gezin

Efter det presenterade hans mamma ett beslut för honom och sa till honom: “Antingen väljer du att tillbringa resten av ditt liv med oss, eller så kommer du att bo med henne.” Han valde till slut att bo med sin flickvän. Han tog beslutet att stanna kvar hos sin familj.

När Wesley Sonck fortfarande var aktiv i spelet dök han inte upp på tv alls lika ofta som han gör nu. Idag gör han ett större antal framträdanden i olika tv-program.

Sonck bidrar inte bara till “The Container Cup” som medkommentator och analytiker, utan han har också en framträdande roll som en av programmets nyckelkaraktärer, vilket ger honom en betydande roll i själva programmet. Dessutom har han och hans partner nyligen bildat familj, så han har mycket på tallriken just nu.

Wesley och hans flickvän Virginie är gemensamt ansvariga för att fostra sammanlagt fem barn, som antingen är deras biologiska avkomma eller barn som de har adopterat. Dessa barn är antingen biologiskt släkt med Wesley eller Virginie. Du kanske blir förvånad över att höra att det inte alltid finns en entydig lösning på sådana frågor.

I en intervju med Het Laatste Nieuws tillfrågades Sonck om deras uppväxt, och han citerades för att säga: “Vi är inte på samma sida som varandra.” “Trots att jag har en fast hand är jag alltid ärlig.” “Virginia föredrar att ta ett mer mätt och lugnt tillvägagångssätt för att ta itu med frågor.”

Beslutet om vilken typ av uppfostran man ska försörja sina barn är ett av de svåraste problemen som nybildade familjer måste ställas inför. Jag har en metod, och även om jag inte säger att den är den bästa, kan jag inte använda den med hennes söner eftersom de inte skulle förstå den.

Wesley Sonck Gezin
Wesley Sonck Gezin

Och på grund av det faktum att mina barn och jag är verkligen ärliga mot varandra och diskuterar allt, är detta en stor utmaning för mig. Sättet jag är uppfostrad på liknade väldigt mycket hur du beskriver det.

Vi arbetar båda utifrån samma uppsättning antaganden. Å andra sidan, folket från Virginia bryr sig inte om det. När vi har att göra med oss ​​är ordspråket “du får vad du ser” bokstavligen alltid sant. Vi är på alla sätt identiska med vem och vad vi verkar vara.

Pommes frites, hoppa ut. Det finns friktion där, men saker förblir sällan så under mer än en kort tid. På grund av att min dotter Amy och jag har väldigt lika personligheter, undrar jag ofta om jag kommer att stöta på henne på jobbet då och då. “Fruktansvärd.” (skrattande). När Sonck tillägger: “För att jag känner igen mig” gör han en väldigt uppriktig kommentar om varför han gör som han gör. “För att jag känner igen vem jag är”, sa hon.

Läkaren berättade sin uppfattning om att “vår Amy har ett gott hjärta, men precis som mitt tar det lite tid att komma in där.” Den tidigare Red Devil kommer så småningom till slutsatsen att att gå igenom denna process liknar att skala en tjock lök ett lager i taget.

Efter detta delades bilden över internet av ett stort antal personer, vilket ledde till fenomenet som kallas “going viral”. Jag gick från att ha 600 följare till att ha 15 000 följare på bara några korta månader.

Sedan dess har den siffran stigit med mer än dubbelt så mycket, och det nuvarande antalet följare är någonstans i närheten av 46 000 personer. För närvarande finns det många människor som följer detta konto.

Amy Sonck har delat följande: “Jag har gjort några samarbeten med kläddesigners som gör att jag kan tjäna lite extra pengar.” “( På grund av detta har jag fått det olyckliga ryktet att ha en stor hals. En utmanande omständighet som du befinner dig i är att folk inte längre tittar på din karaktär.

De antar inte längre, utan att göra ytterligare forskning, att huvudet oundvikligen måste följa med kroppen i alla fall. Under tiden håller jag på att ta en kandidatexamen i företagsekonomi samtidigt som jag förbereder mig för att arbeta med min mamma i skönhetssalongen som hon äger och driver.

Wesley Sonck Gezin
Wesley Sonck Gezin

Inom en inte alltför avlägsen framtid är ett av mina mål att lansera en egen skönhetssalong där jag kan hjälpa andra damer att se ut och känna sig som bäst.Det har funnits en romantisk koppling mellan Wesley Sonck och Virginie Van Mol under de senaste fyra åren. De var banbrytande medlemmar i en familj som nyligen hade skapats.

Amy, 21, Jason, 18, och Ryan är Wesley Soncks tre barn från ett tidigare förhållande. Amy är äldst och Jason är yngst. Den äldsta är Amy, som nu är 21 år gammal, och den yngsta är Jason, som är det18 år gammal. (12).

Åldrarna på Virginies söner, som båda är pojkar och för närvarande 14 och 12, är för närvarande 12 och 14. De hade inte länge börjat sin familj när de konfronterades med sin första utmaning, som var att bestämma hur de skulle uppfostra sina barn. De hade inte varit gifta på särskilt länge.”Jag har en plan, men jag kan inte implementera den på hennes pojkar.”

“Och det är väldigt svårt att göra”, erkänner Wesley Sonck i Nina. “[D]et är väldigt svårt att göra.” “Det är inte lätt att åstadkomma alls.” “Mina barn och jag är väldigt ärliga mot varandra, och vi delar allt med varandra”, förklarade hon. “Vi drar inga slag.”

När det kommer till familjen Sonck kunde ordspråket “man får vad man ser” inte vara mer tillämpligt. De är precis som de ser ut. Enligt legenden gjorde Wesley en gång en kommentar i stil med “Det krockar, men det varar aldrig särskilt länge.”

Våra personligheter är identiska på alla sätt.Jag är väldigt lik min dotter Amy när det gäller våra personligheter. För jag har en fullständig förståelse för vem jag är i min egen rätt. “

Amy blev så häpen över avslöjandet att hon inte kunde hålla tillbaka sin förvåning och berättade för veckotidningen.Händelsekedjan inleddes av en bild på dig endast iklädd bikini. Alla i min kompiskrets skickade en bild på sig själva som antingen är tagen på stranden eller på en annan kustnära plats.

Sedan kom min far till insikten att hans jobb som fotbollsspelare borde gå före hans ansvar som förälder för mig för att uppfylla hans drömmar. Sedan, två år efter händelsen i fråga, födde min mamma mig när hon bara var 21 år gammal. Det betyder att händelsen i fråga inträffade fyra år innan jag föddes.