Wesley Sonck Kinderen

Spread the love

Wesley Sonck Kinderen:- Efter att ha tillbringat de senaste 17 åren med att spela fotboll på professionell nivå, är jag nu anställd inom tv-området som fotbollsanalytiker. Trots det tycker en hel del av dem att jag nu “serverar Container Cup” åt mig, vilket är inte förvånande med tanke på hur många som tittar på programmet.

Wesley Sonck Kinderen
Wesley Sonck Kinderen

Amy Sonck, som är helt fantastisk och är Wesley Soncks dotter, har samlat på sig ett stort antal fans och följare på Instagram. Prestationen som Wesley har gett har väckt en del kritik. Utöver det gjordes det även av idrottare som tävlade i Container Cup.

Vilka åtgärder ska jag vidta som svar på det faktum att ynglingen verkar vara i så bra form? Mina avkommors prestationer är en stor källa till stolthet för mig. Baksidan av myntet är att jag varnade Gilles, kallade honom en skurk och varnade honom att vara på utkik.

Innan han flyttade tillbaka sin uppmärksamhet till det första diskussionsämnet, flyttade Ruben snart sitt fokus till Wesley och bad om hans åsikt om ersättningen som Kevin De Bruyne fick. Han anses nu vara en officiell medlem i Manchester City eftersom klubben har erkänt hans medlemskap. Sedan dess har han kunnat samla på sig en lön som är högre än för någon annan spelare i den engelska ligan.

“Alla som följde veckans aktivitet i Champions League förstod att Kevin var orsaken till alla hot och möjligheter, och han gjorde också mål!” Han har en uppfattning om allt som är tre gånger snabbare än vi andra.

“Alla som såg veckans action i Champions League visste att Kevin var orsaken till alla faror och chanser, och han gjorde också mål!” “Alla som följde veckans action i Champions League visste att Kevin var källan till alla faror och möjligheter, och han gjorde också mål.” Sammanfattningsvis sa Wesley Sonck

Alla som har sett Champions League kommer att kunna intyga det faktum att Kevin var källan till alla tänkbara hot och möjligheter, och han gjorde också mål! Wesley Sonck inser att han kan förstå allt en tredjedel snabbare än de flesta.

Wesley Sonck Kinderen
Wesley Sonck Kinderen

Det finns ett antal variabler som har bidragit till att den romantiska kopplingen som finns mellan Wesley Sonck och hans partner Virginie Van Mol har blomstrat, inklusive följande: Hon påpekade att om det inte hade funnits så mycket kärlek mellan de två, de skulle ha avslutat sin relation för länge sedan.

Trots att Wesley Sonck, 42 ​​år, för närvarande inte deltar i fotbollsmatchen som spelas, lyckas han ändå göra en touchdown. Som tv-fotbollskommentator kan jag…Han hade ett stort leende på läpparna på Container Cup som ett resultat av detta.

och i synnerhet med Virginie Van Mol, som har uppnått 43 års ålder och för närvarande är anställd som kommersiell vetenskapsman.Hon är en underbar ung kvinna som är född och uppvuxen i hans hemstad Ninove, och under de senaste fyra åren är hon den som har erbjudit honom mest lycka.

De gör ett enastående jobb med att uppfostra sina fem små barn tillsammans, vilket inte är en lätt uppgift, men de lyckas med det.Smaken av Virginia är härligt tillfredsställande. Ibland är det bara för sött. Jag tror också att hon har en stor sexuell attraktion.

Våra liv är ständigt hektiska på grund av att vi också ansvarar för uppfostran av fem barn (Wesley har en dotter på 21 år, två söner på 18 och 12 år och Virginie har två söner på 14 och 12 år, red.). För att uttrycka det på ett annat sätt, mängden kvalitetstid vi har tillgänglig för oss är begränsad.

Varje måndag träffas vi tillsammans med våra kalendrar i handen för att diskutera de hektiska planerna för den kommande veckan. Detta är något som vi gör i ett försök att ta reda på hur vi kan inkludera varandra i våra hektiska liv.

Om alla dina fem barn är hemma hela veckan kan det tänkas att du smyger iväg några minuter för att samla dina tankar då och då.Wesley: “Eftersom majoriteten av mina pass är schemalagda till kvällar och helger har Virginie och jag många möjligheter att kommunicera med varandra.”

Jag arbetar för närvarande för alla tre belgiska tv-nätverken, Elf, Woestijnvis och VRT, som fotbollsanalytiker och medkommentator för de belgiska fotbollsmatcherna som sänds på dessa nät. Utöver det har jag fått en tjänst hos det belgiska fotbollsförbundet (BFA).

Wesley Sonck har lagts till i rollistan i filmen “The Container Cup”, som bara hade varit med om Pedro Elias fram till nyligen. Under sitt deltagande i Radio 2:s program “Wat een Dag”, där han också var gäst, gjorde han ett pitstop för att förse Ruben Van Gucht med ny information i denna fråga.

Under enintervju på Radio 2, Wesley delade med sig av följande tankar: “Även om jag har tillbringat de senaste 17 åren som professionell fotbollsspelare och för närvarande arbetar som fotbollsanalytiker för tv, känner många mig bäst för att jag serverar “The Container Cup.”

Jag har totalt 17 års erfarenhet av att spela fotboll på toppnivå, och jag är för närvarande anställd i tv-sektorn som fotbollsanalytiker.Enligt min mening är det inte förvånande att ett så stort antal människor ställer in sig för att se showen.

Wesley Sonck Kinderen
Wesley Sonck Kinderen

Till och med idrottarna som tävlar i “The Container Cup” gör narr av Wesley på grund av hur hans vackra dotter, Amy Sonck, visas på bilderna. Detta sker med en rimlig grad av regelbundenhet. Enligt Gilles Dupont skedde detta för ungefär en vecka sedan.

“Exakt, vilken skulle vara den mest effektiva metoden för mig att svara på det?” Wesley var nyfiken på hur han kunde förbättra pojkens utseende, så han ställde frågan till sig själv. “Att vara pappa till mina barn är något jag är väldigt stolt över.” Å andra sidan varnade jag Gilles och sa något i stil med “Se upp, din skurk!”

Under vårt möte pratade vi naturligtvis också om andra aspekter av fotbollen. Den senaste tidens förlängning av Kevin De Bruynes kontrakt med Manchester City var ett av ämnena som togs upp i samtalet.

Som en direkt konsekvens av detta faktum är fotbollsspelaren som spelar för Red Devils för närvarande den som tjänar mest pengar i den engelska ligan. Detta beror på att Red Devils är det mest framgångsrika laget i den engelska ligan.

Allt kan sättas ihop, men det kommer att vara utmanande att ta reda på hur man gör det framgångsrikt. Det är alltid Virginie när jag tvingas välja bara en person ur en stor grupp människor att äta lunch med.