Wilfred Genee Vermogen

Spread the love

Wilfred Genee Vermogen:- Willem Jozef (Wilfred) Genee werd geboren op 27 juni 1967 in Leeuwarden, in Nederland. Hij werkt als sportzender en journalist in Soest, waar hij is gevestigd. Op 11 april 2008 trouwde Genee met Lily, de vrouw met wie hij momenteel getrouwd is. Genee heeft na haar middelbare schoolopleiding aan het Steedlik Gymnasium in Leeuwarden haar studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd. In deze periode werkt hij voor Oog TV, de televisiezender die de stad Groningen bedient. Daarna zal hij ook gaan werken voor een aantal televisienetwerken, zoals FilmNet, Sport 7, SBS 6, Canal Plus en RTL 5.

Wilfred Genee Vermogen
Wilfred Genee Vermogen

Sinds 2001 is Wilfred Genee de presentator van de voetbaltalkshow Veronica Inside, voorheen bekend als Voetbal Inside. Het lijkt erop dat de periode waarin hij veelvuldig samenwerkte met Johan Derksen en René van der Gijp is afgelopen. Gezien het feit dat Wilfred Genee een aanzienlijk bedrag verdient aan activiteiten naast het hosten van Today Inside, hoeveel verdient Wilfred Genee en wat is het vermogen van Wilfred Genee? Als je geïnteresseerd bent, kun je hier een uitgebreide uitleg vinden.

Wilfred Genee heeft momenteel geen ongelukkige gevoelens. Met een jaarsalaris van 700.000 euro heeft hij geen reden om over zijn situatie te klagen. Na rekening te houden met inflatie komt het maandinkomen uit op bijna € 60.000 per maand. Hij was in staat om dit loon voor zichzelf te bedingen, wat bijdroeg aan zijn succes daarbij. Wilfred Genee heeft alle reden om tevreden te zijn met deze eigenschap, ondanks het feit dat zijn tijdgenoten, Johan Derksen en René van der Gijp, de spot kunnen drijven met zijn commerciële neiging.

Sinds de oprichting heeft Veronica Inside the NFL Wilfred Genee consequent verwelkomd (voorheen Voetbal International en Voetbal Inside). Tijdens hun gesprek over de meest recente gebeurtenissen in de voetbalwereld lachen hij, zijn vriend Johan Derksen en René van der Gijp rond en babbelen ze met elkaar. Dat blijft hij doen, maar daarnaast doet hij nu nog veel meer.In 2005 verhuisde Genee naar Talpa, de nieuwe zender van John de Mol, nadat hij RTL 5 had verlaten. Eeredifijje.

De presentator is ook regelmatig te zien in de ochtendshow die wordt uitgezonden op Radio Veronica en wekelijks te horen is in de radio-uitzendingen die door BNR worden geproduceerd. Onlangs maakte hij bekend niet meer mee te doen aan deze activiteit vanwege het nieuwe dagelijkse televisieprogramma dat de presentator host. Dit is uitstekend nieuws voor de financiële situatie van Wilfred Genee.

Wilfred kwam zeker tot de conclusie dat hij bij de derde poging meer succes zou hebben. De fundamentele doelstelling van het bedrijf, zoals verwoord in haar missie, is om richting te geven op het gebied van reclame en public relations. Aan het einde van het jaar 2020 bedroeg het totale eigen vermogen dat de onderneming van Wilfred Genee had vergaard net iets meer dan 81.000 euro. Toen we twee jaar geleden terugkeken, was die met 120.000 euro fors hoger. Het tweede bedrijf dat Wilfred Genee startte, dat hij samen met zijn vrouw Lili Pirayesh bezit en ‘Filling or Feeding’ heet, is niet zo succesvol geweest als de eerste. Zo leed deze BV in 2018 een verlies van 11.000 euro, maar sloot het jaar af met 1,2 ton eigen vermogen op de rekening.

Het is niet geheel onjuist om te zeggen dat hij enorme vooruitgang heeft geboekt sinds de overstap van RTL naar Talpa. Het televisieprogramma dient geen ander doel dan kijkcijfers te genereren. Er zijn elke dag honderdduizenden kijkers, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat de presentator van de show, Wilfred Genee, een stevig salaris ontvangt als gevolg van de populariteit van de show. Zojuist had ik het over de positieve effecten die Wilfred Genee heeft gezien als gevolg van de overstap van RLT naar Talpa.

In 2006 nam hij de overhaaste beslissing om dit paleis te kopen voor 1,1 miljoen euro. De presentatoren hadden bij hun start een uitstaande hypotheekschuld van 1,2 miljoen euro, maar hebben die inmiddels volledig afbetaald. De toekomstige pionnenkoning, prins Bernhard, heeft veel meer aan zijn hoofd dan dat. Wilfred Genee bezit niet één, maar twee appartementen in Amsterdam. Als je er een bij hem huurt, vraagt ​​hij een maandelijks bedrag van 1295 euro. Dat geeft Wilfred Genee een grote kans om nog meer geld te verdienen dan hij al heeft.

Toen Wilfred Genee en de andere heren van Today Inside nog in dienst waren van RTL, bedroeg hun jaarsalaris amper een half miljoen euro. Dat is natuurlijk ook een redelijk jaarsalaris, maar het is een hele sprong om van € 500.000 naar € 700.000 aan jaarsalaris te gaan. In het licht hiervan wil ik mijn voortdurende lof uitspreken voor de vaardigheden van Wilfred Genee als onderhandelaar. Na voltooiing met de overdracht heeft Wilfred Genee een extra bedrag van € 200.000 beschikbaar voor investeringen. Dat zal bijdragen aan het vermogen van Wilfred Genee door het nog meer te vergroten, wat een mooi extra voordeel is.

De uitgeverij waar de werken van Wilfred worden gedrukt, heet “Vullen of Voeden BV”, en de vrouw van Wilfred is mede-eigenaar van het bedrijf. Dit bedrijf heeft over het algemeen een aanzienlijk lager succespercentage. Tegen het einde van het jaar 2020 was het eigen vermogen meer dan 11.000 EUR minder dan aan het begin van het jaar, toen het een gezonde 202.000 EUR in het positieve was. Een van de meest onverwachte dingen is het bedrijf van Wilfred, dat Genee MP BV heet. De doelstellingen van het bedrijf zijn het produceren van visueel artwork, het geven van seminars en het schrijven van columns (media).

Op 5 oktober 2001 werd op televisie de eerste aflevering uitgezonden van de show die later bekend zou worden als Voetbal Insite. De eerste aflevering van de nieuwe show, Veronica Inside, werd voor het eerst uitgezonden op 10 augustus 2018. De uitspraken die tijdens Veronica Inside werden gedaan, hebben door de jaren heen voor veel discussie gezorgd. Als gevolg hiervan leek het erop dat de jongens dingen eerder hadden afgerond dan zij; echter, nadat ze het goed hadden gemaakt, drongen ze meteen aan bij Talpa-chef John de Mol, en toen alles weer een tijdje op rolletjes liep, kozen ze ervoor om het ondanks de schijn af te maken.

Johan Derksen, de favoriete werknemer van Wilfred Genee, heeft een vermogen van 3 miljoen euro en is daarmee de dertiende rijkste persoon ter wereld. Wilfred werkt voor zijn oom John en verdient 1,2 miljoen euro per jaar. Hij bezit ook een aantal eigendommen, waaruit blijkt dat hij een betere onderhandelaar is dan zijn andere collega’s.

Op het einde van het jaar 2021 bedroeg de waarde van het eigen vermogen 1,1 miljoen euro. Het eigen vermogen was een paar jaar geleden echter nog 1,5 miljoen euro, ondanks dat het prachtig is. Er is echter meer aan de hand. Wilfred heeft een luxe woonboerderij in Soest, Utrecht, die hij in 2006 kocht voor een totaalbedrag van 1.185.000 euro. Deze woning is een aanvulling op het appartementencomplex dat hij bezit. Toen Wilfred de boerderij volledig kocht, stond er nog een hypotheek op van 1,2 miljoen euro die moest worden afgelost.

Wilfred Genee Vermogen
Wilfred Genee Vermogen

Hij hoeft zijn hypotheek niet meer af te betalen omdat hij het hele saldo heeft afbetaald.Genee is de gastheer voor het zomerseizoen 2011 van Omgong van France: Tour du Jour op RTL 7. In het najaar van 2011 werd de Gouden Televizier Ring uitgereikt aan Genee’s show “Football International” op RTL5 in Nederland.