William Boeva Vriendin

Spread the love

William Boeva Vriendin:- William Boeva ​​kwam op 6 november 1989 ter wereld. Hij nam de naam van zijn grootvader aan. Al geruime tijd ziet William Boeva ​​de mooie Nikki Janssens. Ze zijn al een hele tijd samen. Nikki heeft, in tegenstelling tot de strip, geen dwerggroei. William en Nikki hebben in een aantal interviews over hun romance gesproken. Omdat, zoals William het zegt, “het wel enige betekenis voor mij heeft.” De reden is: “Omdat dat wel enige relevantie voor mij heeft.”

William Boeva Vriendin
William Boeva Vriendin

William Boeva, geboren in Antwerpen, is nu 30 jaar oud en is bekend over de hele wereld. Misschien is hij het meest bekende lid van de familie Vlamingen, die toevallig klein van gestalte is. Desondanks is hij succesvol gebleven en lijkt het geen negatief effect te hebben gehad op zijn romantische leven. Hij vertelde iedereen die hij kent met veel plezier dat hij momenteel een relatie heeft met iemand die Nikki heet. De geruchten dat ze dwerggroei heeft, zijn ongegrond; in feite zei William hetzelfde op Radio 2:

Hij won de publieksprijs bij de Culture Comedy Award 2012 en ging door naar de halve finale van het festival in het Leids Cabaret. Beide mijlpalen vonden plaats in hetzelfde kalenderjaar. Deze twee triomfen vonden plaats in hetzelfde kalenderjaar en werden als prijzen uitgereikt. Als direct gevolg van zijn optredens bij deze vieringen kreeg hij steeds meer bekendheid. In hetzelfde jaar dat hij dit deed won hij ook de Humo’s Comedy Cup (2012).

Daarna, in korte tijd, keerde het lot van de jonge komiek dramatisch om. Hij is een vaste klant in veel verschillende talkshows en panels, naast het hosten van zijn eigen stand-upcomedyshows en zijn eigen televisieprogramma op 2BE genaamd “Balls of Steel”, dat in november 2014 in première ging. Sterk als een stalen bal, Boeva lijdt aan een medische aandoening die bekend staat als dwerggroei.

Volgens een Facebook-bericht heeft de 30-jarige komiek William Boeva ​​naar verluidt een nieuwe vriendin. Haar naam is Nikki en het is duidelijk dat zij de bron is van veel van zijn geluk en tevredenheid. Nikki deelde enkele schattige vakantiefoto’s van de reis van het stel naar Disneyland Parijs op haar Instagram.

Boeva ​​begon zijn carrière als komiek in 2009 en zijn debuutoptreden vond plaats in Cafe The Joker in Antwerpen. Helemaal succesvol is hij niet, maar hij geeft zich niet over. In 2010 won hij zowel de 123 Comedy Award als de Culture Comedy Award’s publiekskeuzeprijs. In datzelfde jaar bereikte hij ook de halve finale van het Leids Cabaret Festival na het winnen van de Humo’s Comedy Cup. Deze twee prestaties vonden plaats in hetzelfde kalenderjaar.

“Absoluut, zeker in de moderne tijd waarin we shows hebben als ‘Cupido Ofzo’ (een VTM-programma, waarvan binnenkort een tweede seizoen te zien zal zijn, red.), waarin mensen met een beperking gepusht worden om iemand anders te daten die ook een handicap”,Waarop ik meestal antwoord: “Het spijt me, maar het is niet per se essentieel.” Het feit dat ze mij heeft uitgekozen, moet iets betekenen. “Het is ook een mogelijkheid, en het is ook mogelijk dat je het kunt vaststellen”, zei William Boeva.

Nikki, in tegenstelling tot William, die fysiek bewijs van dwerggroei vertoont, doet dat niet. Een krantenartikel citeerde een komiek die zei: “Ik kan het niet verdragen te geloven dat ik alleen een relatie zou kunnen hebben met iemand van mijn eigen lengte”, wat te horen was in een eerdere aflevering van “De Rotonde” op Radio 2. De meeste mensen zou dat prima vinden voor hen. Het lokaliseren en praten met een andere dwerg was een grote prestatie voor deze twee. Ik weiger het te accepteren. Kunnen alleen mensen van hetzelfde ras kinderen voortbrengen? Aziaten in interactie met andere Aziaten: ja of nee? Het is niet iets dat ik als onvermijdelijk accepteer.

William Boeva Vriendin
William Boeva Vriendin

Boeva ​​staat bekend om zijn werk op het podium en zijn vele gastoptredens op televisie. Hij verscheen in films als “A Last Greeting” (2013), “The Smartest Man in the World” (2014), “Is there Wi-Fi in Tahiti?” (2015) en “Het sterkste netwerk” (2016). Zijn zevende seizoen van “Comedy Casino” ging in première in 2012. (2015). In 2014 zal hij de rol van presentator spelen voor de Vlaamse versie van “Balls of Steel”, een Britse tv-show.