Won Yip Vermogen

Spread the love

Won Yip Vermogen:- Op 15 april 1993 kwam Won Yip in Knik-Fairview, Californië, in de Verenigde Staten van Amerika, ter wereld. Won Yip werd bekend nadat hij zijn professionele leven begon als surfer die deelnam aan evenementen. Won Yip is een Amerikaanse superster die in het hele land veel bekendheid en erkenning geniet. De meeste mensen zijn het erover eens dat hij een van de beroemdheden van vandaag is die de meeste toewijding toont.

Won Yip Vermogen
Won Yip Vermogen

Michel Perridon richtte in 1983 Trust op en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van elektronische accessoires. Trust-producten, zoals games, applicaties en computerrandapparatuur, worden dagelijks door miljoenen klanten over de hele wereld gebruikt. Als lid van de Quote 500 verkocht Perridon zijn bedrijf in 2018 aan de investeringsmaatschappij Egeria en sindsdien heeft hij geïnvesteerd in een breed scala aan ondernemingen en activiteiten. De Rotterdammer heeft nu de 125e plek in de meest recente iteratie van de Quote 500, met een geschat vermogen van € 350 miljoen.

Daarnaast is hij houder van aandelen, cryptocurrencies en heeft hij investeringen gedaan in startende bedrijven (inclusief die gepresenteerd op Dragons’ Den). Hierdoor is het moeilijk om het niveau van sterkte nauwkeurig te beoordelen. Wat de omstandigheden ook zijn, we hoeven geen medelijden te hebben met de eigenaar van het bedrijf. Op Instagram schrijft hij prachtig over zijn eigen reactie op de crisis en beschrijft hij die als “Ik ben gezegend en door de crisis hooguit minder te veel.” (Ik ben gezegend, en door de crisis hooguit niet te veel.)

In 2018 had hij naar schatting een vermogen van circa 11 miljoen euro en had hij een omvangrijke portefeuille aan vastgoedbeleggingen. Het feit dat Won Yip uit een eenvoudig begin komt, is een van de leidende ideeën die hij aanhangt. Hij boekte in ieder geval enorm veel succes. Je kent Won Yip misschien ook van de hitshow Dragons’ Den, die wordt uitgezonden op Discovery Channel. Aspirant-ondernemers geven presentaties over hun bedrijf in de hoop dat de jury van de show hen geld zal geven.

Het levensverhaal van Won Yip dient als model voor het concept van de ‘American Dream’. Als Chinese bootvluchteling kwamen zijn ouders in 1961 vanuit Cuba, waar ze woonden, in Rotterdam aan. Ze kwamen in dit land aan zonder iets bij zich te hebben en werden gedwongen om het leven opnieuw te beginnen. Hoewel Won Yip in Tilburg werd geboren, verhuisde hij met zijn gezin al snel naar Vlissingen, dat in de provincie Zeeland ligt.

Het was in deze stad dat zijn ouders een Chinees restaurant begonnen dat een vaste waarde zou worden in de gemeenschap. Annie, Long, Won en Johnny, de vier broers en zussen, begonnen allemaal te helpen in het familierestaurant zodra ze oud genoeg waren om dat te doen.

Hij gaat naar bed wanneer hij wil, kookt een heel jaar niet voor zichzelf en geeft duizenden dollars uit aan een telefoonnummer dat begint met het cijfer “8” (zijn geluksgetal) zodat hij zichzelf “Won Yip” kan noemen. .” In de meeste gevallen zal ik doorgaan, zelfs als anderen het opgeven omdat ze het niet eens zijn met wat ik doe. De galerij die hier wordt gepresenteerd, heeft verschillende foto’s waarop Yip samen met twee van zijn bedrijven te zien is.

Ondanks dat Won Yip nog nooit in Amsterdam was geweest, kocht hij zijn eerste café op de Dam toen het nog in de kinderschoenen stond. Dit was de eerste stap die hij zette in het proces van de opbouw van een imperium, dat hij op dit moment nog steeds voorzit. Aan de andere kant werd hij als volgt geciteerd: “Misschien moet er een miljoen meer worden toegevoegd omdat ik uit 1970 kom.”

Het is mogelijk dat het kan worden bereikt met de juiste hoeveelheid middelen. De gebeurtenissen die na deze plaatsvinden zijn, om het zacht uit te drukken, een raadsel. Witvoet deelt het motiverende verhaal van zijn succesvolle zakelijke carrière op 9 mei tijdens Quote Talks, die zal plaatsvinden in het DeLaMar Theater in Amsterdam. (Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar slechts een handvol.)

Ze begonnen met het snijden en pellen van knoflook en uien, gingen daarna verder met het strijken van tafelkleden en het rangschikken van tuinmeubilair voordat ze naar de keuken gingen. De kinderen hebben veel werk verzet, maar werden beloond voor hun inspanningen. Broeder Long Yip dacht veel later terug aan zijn jeugdjaren en zei: “We kregen elk jaar een nieuwe fiets en toen onze ouders naar Hong Kong reisden, kwamen ze terug met merkkleding en de nieuwe walkmans.” Ze runden een restaurant en het was redelijk succesvol.

Het is geen toevalstreffer dat Shawn Harris in de branche de ‘Avocadokoningin’ wordt genoemd. De Amerikaanse burger is in 1989 naar Nederland verhuisd. Ik ben momenteel werkloos en heb geen geld. Nature’s Pride bestaat 30 jaar en genereert nu een jaaromzet van 400 miljoen euro. Ze was de eerste in Nederland die begon met de verkoop van voorgesneden avocado’s en mango’s, die op dat moment niet in het land verkrijgbaar waren. Ze heeft haar baan opgezegd in de industrie een aantal jaren geleden. Sindsdien heeft ze veel energie gestoken in haar nieuwe bedrijf, een investeringsmaatschappij. Naar verwachting zal de waarde van haar bezittingen in het jaar 2018 54 miljoen euro bedragen.

Won Yip Vermogen
Won Yip Vermogen

Het televisieprogramma dat bekend staat als “Dragons’ Den” heeft een enorm aantal toegewijde kijkers. Als onderdeel van het programma krijgen ambitieuze ondernemers de kans om hun innovatieve zakelijke ideeën te pitchen voor een groep rijke juryleden in de verwachting financiële steun te krijgen voor hun onderneming. Dit is geen willekeurige groep rijke mensen; de jury bestaat eerder uit bekende Nederlandse bedrijven. Nadat we hebben uitgezocht waar elk lid van het Dragons’ Den-jurypanel goed in is en hoeveel ervaring ze hebben, geven we nu een totaalscore op basis van hoe goed ze allemaal samen zijn.