Yvonne Coldeweijer Vermogen

Spread the love

Yvonne Coldeweijer Vermogen:-Yvonne Coldeweijer kwam op 21 december 1986 ter wereld in Tilburg. Ze is blond, getalenteerd en bekwaam op meerdere gebieden. Haar stem is zo helder en duidelijk dat je er niet omheen kunt. Als de stem van “Shack!” op de Nederlandse kinderzender Telekids was ze de meest herkenbare persoonlijkheid van de zender (2010-2013).”Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet kan doen”, zegt Yvonne haar dankbaarheid voor de onafhankelijkheid die haar baan biedt, en voegt eraan toe: “Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet kan doen .”

Yvonne Coldeweijer Vermogen
Yvonne Coldeweijer Vermogen

Het is geheel aan haar of ze het gevoel wil uitdrukken dat “ik me geen zorgen hoef te maken over beroemdheden, aangezien ik ze de volgende keer weer nodig heb.” Het ligt in mijn macht om iets te zeggen, en ik zal zeggen wat in me opkomt. Het feit dat Yvonne niemand spaart, zelfs niet de meest bekende mensen, is een van de dingen die haar zo leuk maken. Ze heeft de leiding genomen in zowel de Marco Borsato- als de André Hazes-zaak, waarin ze een schat aan persoonlijk materiaal over Hazes openbaar heeft gemaakt. In beide gevallen gaat het om beschuldigingen van seksueel wangedrag. Het is duidelijk dat ze geen angst heeft!

Niet alleen hoef ik me geen zorgen te maken over beroemde mensen aangezien ik ze in de toekomst misschien weer nodig heb, maar ik heb ook geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen. Omdat Yvonne technisch gezien een ‘freelancer’ is, heeft ze geen baan. Ik ben vrij om mijn mening te uiten op elke manier die mij goeddunkt. Mensen geloven dat ik hierdoor cool ben, en ze willen met me omgaan, “zei degene die over alle geruchten regeert.”

Als ze iets wil doen, doet ze dat op haar eigen unieke manier. Ze heeft een opmerkelijke aanhang gekregen; momenteel volgen 280.000 mensen haar op Instagram en haar kanaal, Life of Yvonne, heeft 150.000 volgers op YouTube. In het geval van Quote heeft Yvonne Coldeweijer echter besloten een uitzondering te maken. Ze voelt de behoefte om duidelijk te maken dat ze “niet zomaar iets doet”, want dat is iets waar ze de nadruk op moet leggen. Het vrolijke kletsverhaal beschrijft hoe zij de zaken ziet vanuit een commercieel en strategisch oogpunt.

Ze beweert dat het soms bedrieglijk kan zijn, met valse schouderklopjes en luchtkusjes, maar ook met loze beloften en verbroken geloften. Ze beweert ook dat het vol staat met verbroken beloften en toezeggingen. Ze begon in 2015 een kanaal op YouTube dat was gewijd aan video’s over make-up en kleding, maar na een paar jaar nam ze de beslissing om het roer om te gooien en iets nieuws te proberen. Na lange tijd geschokt te zijn geweest door de entertainmentindustrie, begon ze erachter te komen hoe het haar kon helpen.

Het is mogelijk dat het succes van Yvonne in 2021 terug te voeren is op het debuut van haar juice-kanaal, Life of Yvonne, op Instagram (met meer dan 280.000 volgers), evenals haar gelijknamige kanaal op YouTube (meer dan 150.000 abonnees). Ze begint op te duiken in meer traditionele showbizz-outlets zoals RTL Boulevard, waarvoor ze af en toe exclusieve video’s maakt die druipen van het heerlijke sap. Naast haar doorbraak in de zogenaamde ‘mainstream media’ begint ze ook door te dringen in de traditionele showbizz.

Volgens de post van Quote is het duidelijk dat Yvonne eerdere ervaring heeft in haar vakgebied. Volgens onze berekeningen ligt het jaarinkomen op dit moment boven de 500.000 euro. Gezien het populaire gezegde dat “geld gelijk staat aan vrijheid”, duidelijk. Anders gezegd, hoe meer geld ik heb, hoe meer afval ik kan verzamelen in het leven. Hoe minder middelen ik heb, hoe minder ik kan nemen. Coldeweijer stelt: “Dat is het toppunt van mijn ambitie.”

Yvonne’s aanwezigheid op het web is uitgebreid. Niet alleen Coldeweijer vindt het geweldig, maar ook de mensen die haar volgen en dagelijks met haar op avontuur gaan. Ze zijn het er allemaal over eens dat het fantastisch is. Ze heeft een kanaal op YouTube waar ze haar mening over mode deelt met een groot publiek.

In september 2021 publiceerde Coldewijer een video op Instagram waarop Sarah van Soelen op de luchthaven te zien is. Hierdoor kon Sarah van Soelen haar geloofwaardigheid niet behouden. Een herhaling van Sarah’s cocaïneverslaving bracht Coldeweijer ertoe een e-mail te sturen naar Van Soelen om te informeren naar zijn status in een revalidatiecentrum in Alicante. Sally’s goede vriend, André Hazes jr., overweegt een rechtszaak aan te spannen tegen Coldeweijer. In latere verklaringen probeerde Hazes afstand te nemen van deze juridische inspanningen.

De populariteit van Yvonne’s Instagram-account, Lifeofyvonne genaamd, schoot omhoog in 2017. Op dit moment zijn er 281 duizend mensen die deze pagina volgen. De blondine besloot de dag ervoor voor het eerst haar verhaal te vertellen, nadat ze over haar triomfen had gepeinsd en had besloten dat ze ze met hem wilde delen.

Ze kwam tot de conclusie dat ze haar enthousiasme voor de geschiedenis van Nederland het beste kon overbrengen door haar eigen YouTube-kanaal te starten. Ze heeft de aandacht getrokken van huduizenden, zo niet miljoenen, nieuwe volgers sinds ze al deze informatie over onze opmerkelijke buren heeft gepubliceerd. Ze werd al snel de roddel van Hollywood en zij is degene die geruchten verspreidt die niet erg aardig zijn over de sterren.

In het seizoen van K2 Zoekopdrachten K3 dat in 2009 plaatsvond, deed Coldeweijer mee aan een auditie voor de meidenband K3. Omdat er liveshows waren, kon ze niet verder naar de show kijken. In 2010 begon Coldeweijer onder de alias Keet!, zo heet de presentator van het nieuwe kinderprogramma Telekids op RTL 8.

De premiumgroep van Yvonne, waarvoor een maandelijks abonnement vereist is en 10 euro kost, is verreweg haar meest lucratieve onderneming. Ondanks dat alles wat daar wordt gepresenteerd gratis elders online beschikbaar is, hebben tot ieders verbazing duizenden mensen zich hiervoor aangemeld ondanks het feit dat het wordt aangeboden. Uit de informatie van de bron blijkt dat het huidige jaarsalaris van Yvonne € 500.000 is. Door het werk dat ze doet, denken veel mensen dat het inkomen dat ze ontvangt onnodig duur is, want het bedraagt ​​meer dan 41.000 euro per maand.

Yvonne maakte bekend dat ze in de zomer van 2013 zou stoppen met haar functie bij Telekids. Haar breuk met zanger Ben Saunders, die beroemd werd na het winnen van het eerste seizoen van The Voice of Holland, vond rond dezelfde periode plaats. Saunders werd beroemd om zijn zang. In die tijd moest ik niet alleen afscheid nemen van mijn hond, maar ook van mijn baan, mijn huis en een goede vriend. Als overlevende was ik me er echter van bewust dat het in de toekomst beter zou worden.

Vorig jaar nam het aantal aanvragen voor televisieoptredens en tijdschriftartikelen toe naar aanleiding van verhalen over prominenten. Daarom ben ik om twee redenen gestopt met het doen van interviews: de eerste is dat ik niet veel in de media leg (lol), en de tweede is dat ik de aandacht verafschuw die gepaard gaat met hyped zijn.Het lijkt erop dat niemand op dit moment veilig is, en het is niet waarschijnlijk dat dit haar schade zal berokkenen.

Yvonne Coldeweijer Vermogen
Yvonne Coldeweijer Vermogen

Ruim twee jaar geleden kocht de ex-vriendin van Ben Saunders een prachtig appartement in de Amsterdamse Transvaalbuurt voor een prijs die 7.500 dollar hoger lag dan de vraagprijs. Ze nam een ​​hypotheek op het pand voor 521.100 euro. Als gevolg hiervan maakt ze gebruik van het tweekamerappartement van zestig vierkante meter dat ze bezit, inclusief een mooie keuken die van alle gemakken is voorzien. Mocht Yvonne geen zin hebben om een ​​maaltijd te bereiden, dan mag ze altijd even langs de Dappermarkt om wat basisdingen op te halen. Er zijn een aantal extreem hippe restaurants en pubs in de buurt om uit te kiezen.